Stizek Napisano 22 Lipiec 2011 Autor Napisano 22 Lipiec 2011 Witam mam okazje kupić takie oto monetki, czy znawcy mogli by mi przybliżyć dokładnie co to są za monety i jaką mają wartość bo musze się określić ile moge za nie dać.Posiadam narazie tylko takie zdjęcie....z tego co wiem są tam też rzymki...prosze znawców o pomoc
pawcion123 Napisano 22 Lipiec 2011 Napisano 22 Lipiec 2011 Ogólnie szału nima"Kilka Konstantynów i innych drobniaków".Ja bym więcej jak 100-120zł nie dał za całość max.pzdr.
tyfus Napisano 22 Lipiec 2011 Napisano 22 Lipiec 2011 pytanie-prośba była konkretnapisanie o wizytach jest zbędne i będzie traktowane jako kasztanienie.Regulamin jest dla wszystkich i każdy wstawia na forum to, co uważa za stosowne i na swoją odpowiedzialność.Umoralnianie, ostrzeganie, tudzież podobne - są niepotrzebne.W świetle ostatnich wydarzeń, o których głośno było w środkach masowego przekazu - każdy ma swój rozum i świadomość.poza tym teksty o wizycie o 6.00 rano" stają się już nudne
Stizek Napisano 23 Lipiec 2011 Autor Napisano 23 Lipiec 2011 tak wiem tyfus:D...ale ja tego nie mam znalazłem to zdjęcie na zagranicznym forum i pytam z ciekawości ile taki zestaw może być wart...pozdrawiam i dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.