popek Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2011 Witam, jestem nowy ... to w sumie wszystko wyjaśniachciałbym przedstawić moją wizję tego co robię ... zapraszam do galerii z mojej wizyty w pięknym i robiącym wrażenie oraz dającym wiele pokory ... operacja limanowskaoczywiście poszukiwania nie naruszyły czyjegokolwiek spokoju duszy, w miejscach pamięci jedynie ezkrwawe" łowy.http://picasaweb.google.com/100148721978732181755/MojeOdkrywanieLimanowa?authkey=Gv1sRgCJur4aCY75CpSQ#(zachęcam do skorzystania z pokazu slajdów)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:58 21-08-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 18 Sierpień 2011 Share Napisano 18 Sierpień 2011 Nie wiem czy to był cmentarz na wzgórzu Jabłoniec, ale jeśli takto poszukaj sobie w tej okolicy. Mój dziadek pochodzi stamtąd i raz byłem na tym cmentarzu. Okolice mogą być bardzo obfite w różne fanty z 1914. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.