ADISZARY Napisano 17 Lipiec 2011 Autor Napisano 17 Lipiec 2011 WitamPrzyjaciele jestem początkujący,aczkolwiek od lat-zafascynowany.Chaciałbym mimo to w miare dobry sprzęt na początek.Zastanawiałem się nad czymś na militarke np.:hs-3 i drugi do monet za jakieś 1750 zł (wówczas jakieś 2500-2700zł).Byłby to jednak problem na dwie ręce".Jednak gdybyście polecili coś uniwersalnego- to wolałbym taką opcje do 3500-4000zł.Myślałem o :-whites 5900 -explorer se-MXT-F75LTD-XLT-Minelab E-TracPanowie znający się na temacie i mający doświadczenie.Poradżcie coś?Z góry dzięki!
sebo_sek Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 Jak nie musisz mieć ekranu to Sovereign GT. Albo któryś z XP, Deus np.
VanWorden Napisano 20 Lipiec 2011 Napisano 20 Lipiec 2011 Z tej listy Whites MXT. Super sprzęt na początek - uniwersalny, czuły, głęboki, niezwykle prosty w obsłudze i zbudowany jak czołg. Nie zawiedziesz się:)PozdrawiamVW
ADISZARY Napisano 20 Lipiec 2011 Autor Napisano 20 Lipiec 2011 Na początek:wielkie dzięki za odzew :)Myśle że ten MXT byłby fajny,ale przeglądając sporo postów na róznych forach,spotkałem się z opinią ,że są one za ciężkie na początek (w sensie: ustawienia,radość z zabawy itp). Czy ktoś może wie coś na temat: white's prizm- 5g lub - 6t.Jak takie coś by się sprawowało na początek?Troche ludu je polecało ,ale tylko do kolorków,czy to prawda(szukam uniwrsalnego:( )? Nie zgubiłbym się na tym MXT?
ADISZARY Napisano 21 Lipiec 2011 Autor Napisano 21 Lipiec 2011 Zostane chyba przy tym MXT.Tylko który?PRO czy Tracker?Czytałem że różnią się nie wiele ,a różnica w cenie 500zł.Jest sens przepłacać?Czy też z tymi różnicami nie jest tak do końca.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.