bjar_1 Napisano 17 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2011 Pokażcie swoje żetony razem z informacją o przybliżonym (okolica) miejscu znalezienia:1) okolice Radomska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2011 2) w fatalnym stanie z ekshumacji w okolicach Bełchatowa (były tam dwie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 17 Lipiec 2011 Share Napisano 17 Lipiec 2011 Sulejów,mam też 2gą połowę ale gdzieś ją posiałem chwilowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 http://allegro.pl/niesmiertelnik-turkmenski-100-orginal-i1724023776.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Vegas Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 Poszukiwacz o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmland Napisano 21 Lipiec 2011 Share Napisano 21 Lipiec 2011 witam bjar jestem ciekaw jakie blaszki wyszły w Ninkowie jak możesz to pokaż ,Ja osobiście to miejsce zgłaszałem do Fundacji Pamięc trochą mnie to kosztowało aby zlokalizowac ,a nawet ich nie było stac na słowo dziękujemy Panu za pomoc w lokalizacji nie mówiąc o tym co mi ten Pan obiecał przy zgłoszeniu.Wprawdzie mówiąc jestem trochę zawiedziony ich podejściem do sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.