lyski14 Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Napisano 5 Lipiec 2011 Witam. Znalazłem taki miernik. Co to za miernik? Przy jakich maszynach mógł być stosowany? I z którego roku pochodzi? Pozdrawiam
Kamiljan Napisano 5 Lipiec 2011 Napisano 5 Lipiec 2011 wygląda na cisnieniomierz do sprawdzania stanu wiatru w oponach :) pokaż wejście
karabin Napisano 5 Lipiec 2011 Napisano 5 Lipiec 2011 Niemal identyczny widziałem na alle (trochę inna tarcza) wystawiony jako ,,chyba przedwojenny,,. Taki ciśnieniomierz ma zastosowanie do wszystkiego co ma koła ,,na powietrzu,, samochód,motocykl. Twój wygląda na leciwy.Pozdrawiam
lyski14 Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Napisano 5 Lipiec 2011 Możliwe że jest to ciśnieniomierz. Oto zdjęcie wejścia.
Robert Szczepaniak Napisano 5 Lipiec 2011 Napisano 5 Lipiec 2011 http://cgi.ebay.de/Luftdruckpruefer-BECAS-Ballon-Oldtimer-Krad-PKW-/170645927619
Kamiljan Napisano 5 Lipiec 2011 Napisano 5 Lipiec 2011 zdjęcie potwierdza w 100 procentach ze jest to cisneiniomierz do kół, zwszelakie zastosowanie - jednym slowem przyrząd warsztatowy, z pewnością moze sięgać lat 30
Pytanie
lyski14
Witam. Znalazłem taki miernik. Co to za miernik? Przy jakich maszynach mógł być stosowany? I z którego roku pochodzi? Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.