Skocz do zawartości

Pytanie ogólne do modów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych modów... Ostatnio trochę mnie wnerewiło znikanie wątków na temat imprezy rocznicowej w Osuchach. Zakładałem dwukrotnie wątek z info o rekonstrukcji bitwy. Niestety znikały one w dziwnych okolicznościach. Następnie dołączyłem się do wątku autorstwa GRH wir" i dodałem parę zdjęć z tego rocznej rekonstrukcji... jakież było moje zdziwienie gdy po paru dniach chciałem dodać jeszcze parę ładnych fotek od kolegi z tej imprezy... Wątek wcięło, pozostał mi tylko link do i tu cytuję post został usunięty" a oto on

http://www.odkrywca.pl/osuchy-2009,653673.html#653673

więc kulturalnie pytam gdzie się podziały wątki o tej imprezie?? co komu przeszkadzały fotki uczestników imprezy?? jak się komuś nie podobało i pisał głupoty o jakichś nieepokowych elementach ubioru to jego sprawa, jeżeli dyskusja" nabrała rumieńców i wymknęła" się z pod kontroli to chyba tylko powinno się usunąć wpisy a bardziej krewkich pisarzy ostrzec lub odpowiednio nagrodzić za ich twórczość. Tak to się chyba powinno uczynić, mam rację??

więc się pytam z jakich powodów i DLACZEGO??

pozdrawiam
mocno zbulwersowany
szczurek

ps.
Darku, musiałem... przepraszam

Wojtas, próbowałem wysłać do niego maila, niestety pojawiły się komunikaty o błędzie w wysyłaniu to pomyślałem że założę wątek chociażby na HP... a może to jest pytanie nie wygodne dla pewnych osób? i nie powinienem go zadawać w sposób publiczny i jawny?

szczurek

ps. wklejka z tego kto tam jest moderatorem... więc nie tylko kol. Duńczyk

Moderatorem tego działu jest: Bocian, woytas, Cyrograf15, Czlowieksniegu, Dunczyk, tyfus, "

I skoro Duńczyk tam dowodzi a Wy mu tylko pomagacie to aby zachować odpowiednie procedury i szczeblowość decyzyjną władz forum, przekażcie proszę szanownemu panu Duńczykowi że jeden z wieloletnich użytkowników ma problem i że proszę go o wyjaśnienia...
dziękuję z góry serdecznie
szczurek

i oczywiście lepiej się nie odzywać... wciąż czekam na odpowiedź. A może wątek przenieść na dział Duńczyka? tylko,że skoro będzie tam nie na temat to zniknie w czeluści lub w najlepszym wypadku wyląduje w dołku, z lub bez kłódki...

szczurek

Rzeczywiście lepiej było skierowac to pytanie bezpośrednio do mnie lub umieścic go w dziale moderowanym przeze mnie. Do Hyde Parku zaglądam rzadko - może raz do roku. Cóż mój" dział pochłania dośc czasu, a do tego interesują mnie również osobiście inne działy. to tyle tytułem wstępu.
Piszesz Szanowny Szczurku, że jesteś użytkownikiem wieloletnim, więc zapewne znasz zasady wprowadzone przeze mnie w tym dziale. Żeby ich tu nie powtarzac, przypomnę tylko tę, która przyczyniła się do zniknięcia tematu Osuchy. Otóż wątkowi grozi usunięcie jeśli temperatura dyskusji" przekracza granice kindersztuby, gdy użytkownicy offtopują nadmiernie, czy wreszcie na koniec wypisują androny. Zwykle najpierw ostrzegam poszczególnych piszących za pośrednictwem dostępnych nam moderatorom, narzędzi, potem to samo czynię w wątku i jeszcze każdy ma czas na opamiętanie się. Tematy znikają także gdy użytkownik z lenistwa podaje link do innego medium bez własnego wkładu. forum żyje dzięki żywej dyskusji, doceniam umiejętnośc wklejania i posługiwania się innymi ustrojstwami internetowymi, ale to nie tym polega.
Ponieważ jestem człowiekiem do bólu konsekwentnym, więc i w tym przypadku najpierw użyłem metod, o których powyżej, a dopiero potem umieściłem wątek w koszu.
Na marginesie osobiście wolałbym się nie chwalic tak rekonstrukcyjnie skopaną imprezą, nikomu ona chwały nie przyniosła, relacja foto z niej, podgrzała tylko emocje. Chyba, że o to chodziło?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie