grzes_chmiel Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2011 Witam Czy miał ktoś do czynienia ze schronem p-lotniczym zakopanym?Ostatnio natrafiłem na takie coś zakopane w polach jest to w kształcie półkolu o wymiarach 3m x 1,5m (jak pokazuje wykrywacz) jest to zrobione z falistej blachy.Czy jest sens to odkopywać czy może być coś w tym schronie?A może odkopać i coś z tym zrobić.PozdrawiamGrzes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 Sens jest zawsze,choćby dlatego aby się upewnić,że nic tam nie ma :) Jeśli jest to schron tak jak mówisz,może akurat na coś trafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Witam!Schron p.lotniczy na polu?Ciekawe!Z reguły budowano takie w miastach bądż kompleksach wojskowych.No i jeśli nie są wyprowadzone kondygnacje na powierzchnię to są obsypane/zakopane.Jakieś fotki może:obiektu,otoczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak80 Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 Pewnie pozostałość po ziemiance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes_chmiel Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2011 WitamBędą fotki z akcji wydobycia.Kawałek tego odkopałem i jest to w półkolu i zrobione z blachy falistej o grubości ok 1 cm. Kiedyś to widziałem na wsi u jakiegoś gościa.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.