Skocz do zawartości

Co dalej ?

pab88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam szanownych kolegów ! Mam pytanie odnośnie sprzętu, latałem około 2 lat z ACE 250 , troszeczkę się zaznajomiłem z tematem i postanowiłem zmienić sprzęt. Mam już sporą kolekcję łusek i innej drobnicy od ACE tak więc chciałbym przerzucić się na coś większego i grubszego. Jaki sprzęt polecacie ??
Napisano
poczytaj forum, i musisz przemyśleć czego chcesz szukać.Ile masz na to kasy. Miałem ten sam problem, co po ACE 250..
Wybierałem ale niekoniecznie dobrze..
Napisano
kolego jak dwa lata chodzisz to chyba wiesz już czego oczekujesz po piszczałce.czytaj więcej.nikt za Ciebie nie wybierze
Napisano
podpowiedz czy dalej chcesz chodzić za drobnicą, czy może bardziej wolał byś coś grubszego? jak coś uniwersalnego to możesz rzucić się na argo a jak na drobnicę to może x terre 705 znajomy który sprzedał mi proxime przesiadł się na taki sprzęcik i jest bardzo zadowolony.
Napisano
Nie chodzi mi o dokonanie za mnie wyboru tylko o poradę, napisałem też jasno czego oczekuję po sprzęcie, drobnicy już troszkę wydarłem i teraz myślę nad czymś grubszym, oczywiście kanarek zostanie mi na drobnicę. ACE nie zniechęcił mnie do poszukiwań i uważam że jest to dobry sprzęt, dodatkowo wmontowałem do niego regulator głośności w miejsce gniazda słuchawek , co jest bardzo wygodne. Fundusz jakim dysponuje to 2300zł
Napisano
Kol. pab88 miałem podobny dylemat co Ty i też przesiadałem się z Ace 250. Ostatecznie wybrałem X-Terre 705 (udało mi się trafić roczną za 1900zł) i jestem bardzo zadowolony. X-terra 705 to zupełnie inna klasa sprzętu i jak dobrze opanujesz jej obsługę, to nie raz cie zaskoczy co do głębokości i czułości.
pozdro!
Napisano
No i proszę okazuje się że można udzielić sensownej porady koledze z forum. Osobiście rozważałem też zakup Omegi 8000 ale przyglądne się bardziej X-terra 705. Dzięki !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie