pab88 Napisano 2 Lipiec 2011 Autor Napisano 2 Lipiec 2011 Witam szanownych kolegów ! Mam pytanie odnośnie sprzętu, latałem około 2 lat z ACE 250 , troszeczkę się zaznajomiłem z tematem i postanowiłem zmienić sprzęt. Mam już sporą kolekcję łusek i innej drobnicy od ACE tak więc chciałbym przerzucić się na coś większego i grubszego. Jaki sprzęt polecacie ??
lukass Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Cześć może byś pomyślał nad rutusem proxima ver 4.0.Ale niech inni się wypowiedzą:)).Pozdro
Hebda Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 na początek poczytać forum gdzie takie tematy już były
dzieci3 Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 Czyli kolega dlaczego?Zniechęcił się do takiego asowego" sprzętu?Za ciężki?Pzdr.
taboon Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 poczytaj forum, i musisz przemyśleć czego chcesz szukać.Ile masz na to kasy. Miałem ten sam problem, co po ACE 250..Wybierałem ale niekoniecznie dobrze..
kempa Napisano 2 Lipiec 2011 Napisano 2 Lipiec 2011 kolego jak dwa lata chodzisz to chyba wiesz już czego oczekujesz po piszczałce.czytaj więcej.nikt za Ciebie nie wybierze
psioter5 Napisano 3 Lipiec 2011 Napisano 3 Lipiec 2011 podpowiedz czy dalej chcesz chodzić za drobnicą, czy może bardziej wolał byś coś grubszego? jak coś uniwersalnego to możesz rzucić się na argo a jak na drobnicę to może x terre 705 znajomy który sprzedał mi proxime przesiadł się na taki sprzęcik i jest bardzo zadowolony.
pab88 Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Napisano 3 Lipiec 2011 Nie chodzi mi o dokonanie za mnie wyboru tylko o poradę, napisałem też jasno czego oczekuję po sprzęcie, drobnicy już troszkę wydarłem i teraz myślę nad czymś grubszym, oczywiście kanarek zostanie mi na drobnicę. ACE nie zniechęcił mnie do poszukiwań i uważam że jest to dobry sprzęt, dodatkowo wmontowałem do niego regulator głośności w miejsce gniazda słuchawek , co jest bardzo wygodne. Fundusz jakim dysponuje to 2300zł
Raptile Napisano 3 Lipiec 2011 Napisano 3 Lipiec 2011 Kol. pab88 miałem podobny dylemat co Ty i też przesiadałem się z Ace 250. Ostatecznie wybrałem X-Terre 705 (udało mi się trafić roczną za 1900zł) i jestem bardzo zadowolony. X-terra 705 to zupełnie inna klasa sprzętu i jak dobrze opanujesz jej obsługę, to nie raz cie zaskoczy co do głębokości i czułości.pozdro!
pab88 Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Napisano 3 Lipiec 2011 No i proszę okazuje się że można udzielić sensownej porady koledze z forum. Osobiście rozważałem też zakup Omegi 8000 ale przyglądne się bardziej X-terra 705. Dzięki !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.