blo39 Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 @dziarsonTwój kol. raczej bawil się z fetką niż weedem, thc jest stosowane w walce z bulimią i anoreksja.@Karabin Pali się dla relaksu i dobrego samopoczucia. Nie wierze w przypadki z lataniem, gość musiał palnąć coś mocniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 Kurde, to już Wam nie wystarcza adrenalinka obecna podczas wydobywania tego tajemniczego, upragnionego skarbu, a potem piwko/winko/wódeczka na poprawę humorku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 Znałem kiedyś paru fajnych gości, z braku kasy zaczynali od wąchania kleju, potem brnęli w to dalej - mieli całkiem ciekawe wizje. Jeden popełnił samobója, drugiemu całkiem odbiło - nie pogadasz na normalne tematy, kolejny gdzieś bez słowa wyjechał - rodzinę zostawił. Każdy organizm inaczej reaguje na takiego kopa ale raczej negatywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 kolego bolo39 znam go i widze codziennie do niedawna z nim pracowałem i apetycik mu dopisywał zawsze. ale jego już stres zjada jak na moje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 czary mary pijmy browary;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 @blo39,ja tam dla relaksu wolę kobitkę,a po narkotykach ponoć namiot z czasem ciężko postawić;)Kurde,ale byłby obciach gdyby człowiek nie stanął na wysokości zadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.