Sid36 Napisano 29 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Witam serdecznie.Jest ktoś to kopie z Białej Podlaskiej i okolic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelxbox Napisano 4 Lipiec 2011 Share Napisano 4 Lipiec 2011 Kolego a co ty chcesz szukać w Białej jak tam już nic nie ma :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 6 Lipiec 2011 Share Napisano 6 Lipiec 2011 marcelxbox zdziwił byś się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelxbox Napisano 9 Lipiec 2011 Share Napisano 9 Lipiec 2011 Z tego co wiem to trochę w tych rejonach ludzi kopie ale już tu rewelacji raczej nie ma :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 22 Lipiec 2011 Share Napisano 22 Lipiec 2011 oj tam zaawsze coś ktoś tam szpera ') ,jak masz chęci to daj znac to spotkamy sie na piwku to pogaworzym o karabinach maszynowych. Ps.devill_2006 w sierpniu się odezwe to coś skleimy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 2 Sierpień 2011 Share Napisano 2 Sierpień 2011 W Białej już nic nie ma trza pod Siedlce jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelxbox Napisano 3 Sierpień 2011 Share Napisano 3 Sierpień 2011 Ta pod Siedlcami to ponoć kopią chyba czas po mału się przenosić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinizdebsky Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 witam. ponad 6 lat juz kopie w okolicach i do dzis jeszcze mozna sporo fajnych fantow wyciagnac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelxbox Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Tragedii nie ma ale to już nie to co kilka lat wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinizdebsky Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 wiadomo, z roku na rok coraz mniej miejscowek, praktycznie za kazdym razem jak pojade w teren to napotykam doly, dolki, doleczki, niestety czesto nie zasypane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelxbox Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Ale jak ktoś jest chętny na jakieś wspólne kopanie z tego terenu chętnie się spotkam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelxbox Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 ZUBIKED-W Białej już nic nie ma trza pod Siedlce jechać.A co tak kolega dziś się kręcił swoją białą rakietą :-)czyżby nowa jakaś miejscówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinizdebsky Napisano 12 Marzec 2013 Share Napisano 12 Marzec 2013 Jak by co to ja tez reflektuje na wspolne kopanie ;) marcelxbox - mozemy sie zmowic jak mrozy opadna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelxbox Napisano 12 Marzec 2013 Share Napisano 12 Marzec 2013 Odezwij się do mnie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markuc324 Napisano 19 Kwiecień 2013 Share Napisano 19 Kwiecień 2013 W Białej już nic niema do wykopania?. Mam zamiar pochodzić z wykrywaczem, dopiero zaczynam przygodę z kopaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 :) dezinformacja jest częścią informacjii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markuc324 Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 Obecnie kopie w okolicach Białej, mało czasu i nie ruszam się dalej. Trochę ludzi spotkałem z wykrywką, krótka rozmowa wymiana nr tel. i tak grono znajomych się rozrasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_BP Napisano 9 Styczeń 2014 Share Napisano 9 Styczeń 2014 W Białej Podlaskiej jeszcze można dużo znaleźć:) Ja obecnie kopie w okolicach i na brak fantów nie narzekam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz1661 Napisano 14 Styczeń 2014 Share Napisano 14 Styczeń 2014 Witam, zima i mróz dopadła BP. Może na wiosnę ktoś rusza w pola w okolicach Białej? Albo teraz np. lasy? Jeżeli tak proszę o kontakt, z chęcią się dołączę. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek vickers Napisano 22 Styczeń 2014 Share Napisano 22 Styczeń 2014 jestem z okolic Łosic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.