Moskit1 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 K500 )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Oj ile bym oddał za taki mały skansenie heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Po przeżyciach ))))) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Kontynuacja.Z rosyjskimi żołnierzami motocykl dotarł w pobliże Warszawy.Tu,w szopie czekał na odnalezienie.Załadowany na Lublina 51" dotarł bezpiecznie do garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojsko polskie Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 a ja dodam niemieckie bmw r750 z koszem na autostradzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Kontynuacja.Łańcuchy jak w kombajnie bizon.Trzeba uważać żeby nogawki nie złapało.Czy już ktoś wie co to za marka?To nie koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Witam Podkowa sprzedaje Pani „IRMA”, dlaczego jak wolno wiedzieć!!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Motocykl,kompletny ale pomalowany na ohydny sraczkowaty kolor i nie na chodzie,został rozebrany do remontu.............................................I tyle zostało po wizycie zbieraczy złomu.Catadero.********A motocykl TO BYŁ brytyjski SUNBEAM 1000,wyprodukowany w okresie pierwszej wojny światowej,zakupiony przez Rosję i używany prawdopodobnie przez Armię Czerwoną.Catadero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Witam No no Catadero piękny okaz mało, co taki cudo zobaczyć na zdjęciu!!!!Przy takich znaleziskach podnoś się100% ciśnienie, HEHEHE Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojsko polskie Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 zdjęcie znalezione allegro.pl polski harley podobno czytelny napis na tymże motocyklu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 To na pewno nie jest Harley Davidson.Przód typowy np. dla motocykli FN.Ale muszę go jeszcze pooglądać.A na razie popatrzcie sobie na Indiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podkowa Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Moskicie1, ja być może kupię motocykl IRMA, jeśli cena będzie rozsądna. Na razie jest to kosmos, gdyż to nie jest polski motocykl lecz niemiecki sprzedawany pod polską nazwą. To oczywiście ciekawostka, ale nie za takie pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Silnik Indiana z bliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Pani Podkowo NIE rzecz czy pani to chce sprzedać czy ni to pani rzecz tylko wiem ze to pani Motorek))))) i wiem ze mam problemy, bo n głównych forach Panią znają HEHEH Pozdrawiam Catadero, co za motorek nie mam pojęcia holender Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 O którym nie wiesz?Ten,o którym pisałem masz rozwiązanie 20 stycznia 15:33:00.Natomiast ten niby polski Harley" to do końca też nie wiem co to jest.Przód typu Druid najbardziej typowy jest dla FN.Ale i niektóre firmy francuskie czy angielskie też czasem go stosowały.Patrząc na malowanie zbiornika(jeśli org.)to może być anglik.***A ten obok był kiedyś na zlocie i to jeździło.Dla ułatwienia-400cm,ślepy widlak.Niemcy.Pozdr.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Powrót ha holu z pękniętym korbowodem. Gnome-Rhone 850. Dyżurny trzyma kierownicę, reszta załogi miło spędza czas na wozie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 BSA, szczyt angielskiej elegancji, a jaki wydech. Niestety chyba to już model powojenny. Może ktoś wie jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moherhead Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Zdjecie z lat 30-stych zrobione w Lidzie.Ciekaw jestem jaki to motocykl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Na moje oko to NSU 251 OSL LUB 351 OT z dolnym wydechem tylko trochę lampa mi nie pasuje!!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Motocykl BSA-nic na pewno,bo modeli było masa-to może być model Silver Star 1946.Motocykl z Lidy-NSU 251 0SL.(Moskit-351 OT to był dolniak z zupełnie innym silnikiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 @Catadero,nie masz racji Krzysiu, 351 OT był to górniak,silnik wyglądał jak 251 OSL, ale była to 350-tka.Rama też różniła sie do 250-tki.Zasadniczo były 2 główne modele OT,z odkrytą klawiaturą na żeliwnej głowicy i klawiatura zakryta na głowicy aluminiowej.Miałem kiedyś taki motocykl, niestety z oryginału został tam tylko napęd.Jak znajdę zdjęcie, to wkleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 O! Kurde!No to mnie masz.Sprawdziłem.Jest kilka stron.Mogłem to zrobić wcześniej.***http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=NSU+351+OT***Catadero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHALEC Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 zagadka , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 A co chcesz wiedzieć? Motocykl to Norton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.