Dykta Napisano 10 Styczeń 2008 Share Napisano 10 Styczeń 2008 Moskit1,dzięki :)Fajny koleś miał materiał z tej NZ250. Ta Twoja Jawka też niezła.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 nie jestem pewien,ale B 225 Royal Enfield? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Witam hehehe No nie prościej to jest Ogar 250 sam nie mogłem uwierzyć, ale prawda Heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 No tak.Zmylił mnie ten przedni błotnik z garbem,typowy dla anglików".A powinienem rozpoznać,bo takiego Ogara" wygrzebałem kiedyś w Starogardzie Gd.,pomalowanego na niebiesko.Jest to 250(chyba),która ma tylko dwa biegi!Dla rozluźnienia-reklama Zundappa z 1938 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 http://www.vintagebike.co.uk/index.htm Nawet nawet strona Many thanks to Francesco for this picture of his 73cc 1960 Moto Guzzi Cardellino.Panowie znalazłem!!!!! troszkę się różni ale to samo!!!Catadero, kiedy zmykasz na Łudzi))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Nie będę w Łodzi,dopiero na wiosnę.U nas jutro +5,a ziemia miękka wciąż.Na pola!Do lasu!I reklama w temacie pierdopędów.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Witam Nie pozostaje mi nic tylko wkleić mój pierwszy od motocykl kupiony i remontowany za młodzieńca zaznaczam początki moje)))), ale mam do niego sentyment ze to pierwszy itp., Co tu więcej pisać hehehe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 cd. ;))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Ładnie,ładnie Moskit.A to mój najmniejszy (nie dawał rady więcej jak 65 na prostej).SHL 1951.Została fota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Catadero )))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Dzisiejsze znalezisko na razie jest temat, ale jak pójdzie to zależy jak leży hehehe miejmy nadzieje ze dobrze będzie)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 A tu może, ale tylko może będzie druga do kolekcji 49 r tylni błotnik się otwiera))))Pięknym stanie oprócz silnika Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 @Catadero,na Łodzi rozmawiałem z Adamem Z. z Olsztyna ,i okazuje się,że to były jednak Pierwsze Polskie Wyścigi Motocykli Zabytkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Znalazłem plakat i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 ...artykuł prasowy z butami Terry'ego Martin'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 W ramach edukacji ten biały Catedro to chyba francuz może gnom-rhome chyba tak sie pisze 600cm a moze sie myletak wogóle fajne te twoje zagadki Pozdrawiam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Ten biały to jest prawie dokładnie to,co w linku,który podałem dzień później.Napisałem prawie,bo jest to motocykl składany w Breslau,chociaż prawie wszystkie części są Swiss made". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podkowa Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Moskicie1, zajrzyj na www.motocykle.2rp.pl - tam jest baza wszystkich zachowanych polskich motocykli. NIE MA tam Twojej SHL 98. Czy mozesz podeslac lepsze fotki, by umiescic je w bazie???Pozdrawiampodkowa98@podkowa98.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Witam Podkowa (Pani Katarzyna???) Obiecany baczek jest powoli realizowany a z SHL 98 na razie nie jest mój rozmowa i jeszcze ras przekonywani do sprzedaży)))))) zdjęcia mogę podesłać jak się zgodzi właściciel miejmy nadzieje ze nie długo będę szczęśliwym posiadaczem:))))))tych egzemplarzy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podkowa Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Witam, to ja....Ciekawi mnie, czy tam jest komplet motocykla? Czy tylko rama z silnikiem?Ciekawskich motocyklistow zapraszam pod adres http://www.2rp.pl/motocykle/inne/irma/index.htmto kolejna zagadka motocyklowa.Czy to jest motocykl polski??? To trzeba traktowac tak samo jak Wul-Guma. Jesli Wul-Gum jest polski, to takze i ten pojazd nalezy uwazac jako motocykl polski... Dodam, ze na zbiorniku paliwa takze zachowaly sie kalkomanie IRMA.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Ten egzemplarz motocykla służył w czasie pierwszej wojny światowej w carskiej armii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Witam Posyłam parę zdjęć wydaje mi się ze są interesujące. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Ciekawe!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.