eljot1974 Napisano 23 Czerwiec 2011 Napisano 23 Czerwiec 2011 Dla osób nie mogących stanowić(choć bardzo by chciały) nawet namiastki konkurencji, jedyną formą zaistnienia jest wyłącznie udowadnianie swojej mądrości na forum.Szkoda ,że nie w praktyce.Co do korzyści z wysokiej częstotliwości hehe... odpowiem ci tak ,gdyż nie mam zamiaru wdawać się z tobą w dyskusję .Dla obiektów lubiących tą częstotliwość ma znaczenie.
Brzęczyszczykiewicz Napisano 23 Czerwiec 2011 Napisano 23 Czerwiec 2011 LJ, szkoda że tak zwięźle. Ale i tak oślepił mnie blask oświecenia. Nie ma to jak przeczytać coś mądrego przed snem.:)
eljot1974 Napisano 24 Czerwiec 2011 Napisano 24 Czerwiec 2011 czyżbyś przed snem nie dostał możliwości wyskrobania poematu na temat częstotliwości? Widzisz ja jako szeregowy poszukiwacz nic nikomu nie muszę udowadniać.Jakby tego było mało, doskonale wiem czego potrzebuję.Nurtuje mnie natomiast jedna kwestia,więc zapytam zanim oślepniesz już do końca.Czy z kobietą również zaczynasz i nie kończysz,tak jak z szumnym projektem?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.