zbyniek Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Co na myśli miałeś używając słowa chłopie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicereb Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 cryssmar no i fajnie.Widzę ze żółć wylałeś.Jeśli kolega dzieci zdradził Ci jakąś miejscówkę to jego sprawa.Jego jak mawiają cyrk i jego małpy.Ale nie wyobrażaj sobie że za jego przykładem pójdą tysiace uzytkowników tego forum.Każdy z nas poświęcił wiele czasu na znalezienie danego miejsca.I dopóki nie nabierze pewności że ziemia tam juz nic nie skrywa to nie poda lokalizacji.A i jeszcze jedno.Ani stary ani zrzędliwy nie jestem a że Kuzyn nie podał lokalizacji to jego przywilej.Ale zazdrość bierze gdy się ogląda co z ziemi wyciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar3 Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 podajcie namiar(najlepiej na GPS , to może jak znajdę czas to sobie pokopię."podajcie namiar(najlepiej na GPS , to może jak znajdę czas to sobie pokopię."to mam na myśli, mówiąc skrajności". o to kolega nie prosił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 zalecam koledze Lewar3" dogłębne przestudiowanie znaczeń słów ironia" oraz sarkazm". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar3 Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 dziękuję za wskazówki. na pewno skorzystam, ponieważ chcę się rozwijać i być kiedyś tak mądry ja Pan generale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar3 Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 *jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 widzę, że kolega pilnie przestudiował, ba, nawet wiedzę w praktyce zastosował, tylko nie wiem skąd ta złośliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.