Skocz do zawartości

Teknetcis Alpha 2000

Cezar WW II

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Piszę tutaj odnośnie tego wykrywacza ponieważ zamierzam go kupić jednak jest to chyba najsłabiej opisany sprzęt do poszukiwań jest naprawdę mało informacji więc ktoś z was ma morzę ten wykrywacz i mógł by powiedzieć o nim coś więcej wiem że na kolorek jest dobry ale militarka też jest ważna dobrze by było żeby ktoś znał zasięgi i nie chodzi mi tu o kupno innego sprzętu chodzi mi o ten właśnie wykrywacz tylko dlatego przez to że ma zastraszająco niską cenę :P

Z góry dzięki za pomoc
Napisano
Kup ten wykrywacz bo to dobry wykrywacz na poczatek wiem ze jest slabo opisany ale ludzie sobie chwala wykrywacz na drobnice na militaria sie nie nadaje jesli cena nie jest dla ciebie zastraszajaco niska to se kup dobry tez jest inny ale inne cie nie interesuja kup alphe na poczatek swietny wybor :P
Napisano
Łooooo - się kolega jachowicz rozpędził :D Kolejny, co kładzie [...] na interpunkcję :D

Nie był bym taki pewien... wykrywka może i spoko jeśli chodzi o tę jedną z najtańszych,ale ja jednak byłbym za Ace 150. Ogólnie lepsze wykonanie... Tak czy siak, w tej cenie na militarkę i monety, czyli wykrywki uniwersalnej, raczej nic...

Pozdrawiam!
Napisano
jacho czemu wywnioskowałeś że na militarkę to zero może by się ktoś wypowiedział kto naprawdę ma ten sprzęt bo dalej nie wiem czy na militarkę też jest dobry
Napisano
Miałem ten wykrywacz i mogę powiedzieć że jest dobry tylko na drobnice a z większym żelastwem kiepsko sobie radzi, w miejscach w których z nim chodziłem pozostawało dużo ciekawych rzeczy, takie jak hełmy i puszki które ostatecznie wychwycił mój nowy Argo.
  • 1 year later...
Napisano
jestem szczęścliwym posiadaczem alphy 2000. jest to sprzęt na drobnicę. chcemy z chłopakami bardziej uniwersalnie pokopać. czy warto zainwestować w lepszy sprzęt ( zakładam jedynie tekneticsa), czy może lepiej dokupić smętka"?
Napisano
Co do wypowiedzi osób które powiedziały ze Alpha jest słaba na militarke tu się nie zgadzam bo hełm złapała mi na tak około 60cm ( w piasku) a skrzynkę po amunicji aluminiowa niemiecka z około 50cm w takiej czarnej ziemi ! wiec nie wiem czy to mało no ale co się spodziewać od sprzętu przeznaczonego na drobnice! A i tu mogę powiedzieć ze byłem posiadaczem ACE 150 przez jakieś 1,5 roku i gdy zmieniłem go na Alpha byłem miło zaskoczony na starych miejscówkach !!!
Napisano
Militaria nie muszą leżeć głęboko. Łuski z wojny są najczęściej w mchu. A lepiej cos płyciej znależć dwa razy niż raz kopać głęboko. Jak się tylko miliarka będzie podobać to można dokupić smętka jagiegoś.
Napisano
za siedem i pół stówy. można za sześć i pół dostać w Łodzi, ale trzeba poczekać, aż będą mieli dostawę z USA. choć twierdzą, że cena może się zmienić, bo jest zależna od ceny dolara.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie