trpoiciel Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2011 na 3 szpadle ale i tak wszystko moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trpoiciel Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2011 fant kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trpoiciel Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2011 aż oko cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trpoiciel Napisano 29 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2011 i na koniec cisza przed burzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 5 Wrzesień 2011 Share Napisano 5 Wrzesień 2011 ostatnio tylko taka broszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 5 Wrzesień 2011 Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Piekna! Daj fotkę po wyczyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 5 Wrzesień 2011 Share Napisano 5 Wrzesień 2011 nawet ładnie wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 5 Wrzesień 2011 Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Czasami i unas cos wyjdzie 58 Praski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shluka Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Chciałbym przypomnieć ten świetny temat :)Co prawda ostatnio kompletny brak czasu więc i efekty skromne ale takiego weterana udało mi się uratować przed całkowitą zagładą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shluka Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 ... najprawdopodobniej wczesny guzik urzędniczy CK identyfikowany tutaj:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=693545#1313859... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shluka Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 ... i trochę drobnych w lepszych stanach. I to by było na razie tyle ale sezon dopiero się zaczyna :) Pozdrawiam W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Październik 2011 Share Napisano 14 Październik 2011 Marek nie licz na to ....a klamerka widze jeszcze z terenu fota pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Ostatnia znajdka za celne strzelanie Koperta zegarka szkoda ze nie cały :( miedz posrebrzana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trpoiciel Napisano 26 Październik 2011 Autor Share Napisano 26 Październik 2011 po długiej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 26 Październik 2011 Share Napisano 26 Październik 2011 u mnie po staremu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 26 Październik 2011 Share Napisano 26 Październik 2011 szału nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 26 Październik 2011 Share Napisano 26 Październik 2011 Jak można to i ja dorzuce klamerke Kaiserliche Marine od rapci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 26 Październik 2011 Share Napisano 26 Październik 2011 mützenbande marynarza z krążownika pancernego S.M.S. Friedrich Carl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 Taki kociołek mi się trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 Ładnie sygnowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 192 rezerwowy Wawerski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek825 Napisano 27 Październik 2011 Share Napisano 27 Październik 2011 A to reszta moich Przasnyszowo Tanenberskich zakupów , a na dole w prawym dolnym rogu Carska odznaka , syn mi zrobił z plasteliny.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potrek Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 Witam z jakim sprzecikiem smigasz? Pwenie gdzis w temacie jest napisane ale ogladalem tylko FANTY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 ładne;)zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shluka Napisano 28 Październik 2011 Share Napisano 28 Październik 2011 Widzę, że warto było odświeżyć temat. Gratuluję znalezisk, bardzo mi się podobają. Gutek, jeżeli twierdzisz, że szału nie ma", to ja chętnie tą odznaczkę saperów - pionierów przygarnę ... ;) Gratulacje!Na zdjęciu mój ostatni nabytek, Militärdienstzeichen für Unteroffiziere u. Mannschaften za 12 lat służby.Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.