s_boj Napisano 2 Październik 2011 Autor Share Napisano 2 Październik 2011 i ostatnie :)dziękuję za uwagę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 2 Październik 2011 Share Napisano 2 Październik 2011 Ładnie.Byłem tam 2 razy, ostatni raz bodajże rok temu.Poszukam swoich fotek o ile się nie skasowały po awarii kompa i powrzucam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 2 Październik 2011 Autor Share Napisano 2 Październik 2011 jeżeli masz, to powrzucaj proszę z silnikowni, bo nie miałem za dużo czasu i nie zawitałem do tego jednego budynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 10 Październik 2011 Autor Share Napisano 10 Październik 2011 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=694769#1326627link do trzeciej części wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.