oldsoul Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Napisano 8 Czerwiec 2011 Witam, takie oto nakręteczki dziwne do identyfikacji, wnioskuje ze nakrętki bo widac bardzo malutki gwint w środku,drobny ledwo widoczny. Srednica około 1,5 cm. głebokośc około 1 cm. Wyszło takich kilka blisko siebie.
oldsoul Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Napisano 8 Czerwiec 2011 Moje nakrętki mają mniejszą średnicę. Na 100 % nie są od granatu.
Hebda Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 mi kojarzą się z osłonkami/nakrętkami bezpieczeństwa na zapalnikhttp://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum25/ktm_rnice.jpg
Hebda Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 podałem tylko zastosowanie,równie dobrze mogą być od innego zapalnika,nie muszą być identyczne jak na foto z linku..mają gwint wewnątrz?
Pablo.wpl Napisano 9 Czerwiec 2011 Napisano 9 Czerwiec 2011 jakiś podobno mają, to jest to tylko skorodowane
oldsoul Napisano 9 Czerwiec 2011 Autor Napisano 9 Czerwiec 2011 Mają gwint, bardzo drobny ale spod tej korozji go widać.
Pytanie
oldsoul
Witam, takie oto nakręteczki dziwne do identyfikacji, wnioskuje ze nakrętki bo widac bardzo malutki gwint w środku,drobny ledwo widoczny. Srednica około 1,5 cm. głebokośc około 1 cm. Wyszło takich kilka blisko siebie.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.