krzys10000 Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Napisano 2 Czerwiec 2011 WitamMam pytanie mam wykrywkę X-Terra 705 chciałbym zmienić na XP ADVENTIS 2 lub Armand Dominator 2 ma to sens czy lepiej zostać przy tym co jest
psioter5 Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 jak chcesz zrobić krok w tył to armand będzie świetny.
rokit Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 A ja z ciekawości spytam co skłania Cię do zmiany,jaki niedosyt czujesz i jakie masz wcześniejsze porównania?
bighunter76 Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 kolego psioter z czego wnioskujesz iż przesiadka na sprzęt armanda będzie krokiem w tył? używałeś tego sprzętu? czy opierasz się na opiniach niektórych userów tego forum?
adam793 Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 Słuchaj krzys10000 a ja podejrzewam że jesteś SABOTARZYSTĄ forum piszesz jakieś dziwne tematy albo się nieznasz na wykrywkach a ludzie się nakręcają.Polecam ci idż na Złomowisko i poszukaj se puszek po piwie...tyle mam ci do powiedzenia....bighunter76 z tego i ja wnioskuje że armand to jest wiele niżej niż Minelab.Myśle że temat można zamknąć i się nienakręcać za mocno
Enders Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 [quote]ma to sens czy lepiej zostać przy tym co jest[/quote]Nie ma sensu. Adventis II to ADX 250 z GB, a z drugiej strony to ADX jest wykrywaczem jednotonowym z regulowaną dyskrymą i czułością... to dopiero krok w tył... Co do Armanda to się nie wypowiem.... Pozdrawiam!
psioter5 Napisano 16 Czerwiec 2011 Napisano 16 Czerwiec 2011 bighunter76 ja się wypowiadam tylko o tym co widziałem na własne gały, nie promuje żadnej firmy produkujące wykrywacze jeśli o to ci chodziło.
VanWorden Napisano 16 Czerwiec 2011 Napisano 16 Czerwiec 2011 krzys10000 - zdecydowanie opanuj swój wykrywacz i nie rozglądaj się dookoła. To jeden z najlepszych sprzętów na rynku więc ucz się chłopie ,ucz:)PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.