Skocz do zawartości

Zamiana wykrywki

krzys10000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Mam pytanie mam wykrywkę X-Terra 705 chciałbym zmienić na XP ADVENTIS 2 lub Armand Dominator 2
ma to sens czy lepiej zostać przy tym co jest
Napisano
kolego psioter z czego wnioskujesz iż przesiadka na sprzęt armanda będzie krokiem w tył? używałeś tego sprzętu? czy opierasz się na opiniach niektórych userów tego forum?
Napisano
Słuchaj krzys10000 a ja podejrzewam że jesteś SABOTARZYSTĄ forum piszesz jakieś dziwne tematy albo się nieznasz na wykrywkach a ludzie się nakręcają.Polecam ci idż na Złomowisko i poszukaj se puszek po piwie...tyle mam ci do powiedzenia....bighunter76 z tego i ja wnioskuje że armand to jest wiele niżej niż Minelab.Myśle że temat można zamknąć i się nienakręcać za mocno
Napisano
[quote]ma to sens czy lepiej zostać przy tym co jest[/quote]

Nie ma sensu. Adventis II to ADX 250 z GB, a z drugiej strony to ADX jest wykrywaczem jednotonowym z regulowaną dyskrymą i czułością... to dopiero krok w tył...

Co do Armanda to się nie wypowiem....

Pozdrawiam!
  • 2 weeks later...
Napisano
bighunter76 ja się wypowiadam tylko o tym co widziałem na własne gały, nie promuje żadnej firmy produkujące wykrywacze jeśli o to ci chodziło.
Napisano
krzys10000 - zdecydowanie opanuj swój wykrywacz i nie rozglądaj się dookoła. To jeden z najlepszych sprzętów na rynku więc ucz się chłopie ,ucz:)

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie