ataka Napisano 30 Maj 2011 Autor Napisano 30 Maj 2011 Witam, przywedrowało do mnie ostatnio takie coś i krzyczy 20 zł. Hełm jakby zwykły sowiecki, ale wygląda na to że swego czasu posiadał grzebień, więc czyżby straż pożarna itp? Bo niewiem czy opłaca się brac..
Czarek Napisano 31 Maj 2011 Napisano 31 Maj 2011 dokładnie tak jak mówią koledzy, dla uzupełnienia kilka zdjęć do porównania:http://helmy.w8w.pl/polski%20wz.50%20oc.htm
ataka Napisano 30 Maj 2011 Autor Napisano 30 Maj 2011 Witam, przywedrowało do mnie ostatnio takie coś i krzyczy 20 zł. Hełm jakby zwykły sowiecki, ale wygląda na to że swego czasu posiadał grzebień, więc czyżby straż pożarna itp? Bo niewiem czy opłaca się brac..
ataka Napisano 30 Maj 2011 Autor Napisano 30 Maj 2011 a sprawdze ten trop bo mam gdzues 50-tke ale na pierwszy rzut oka raczej w nitach sie niebedzie zgadzac
Pytanie
ataka
Witam, przywedrowało do mnie ostatnio takie coś i krzyczy 20 zł. Hełm jakby zwykły sowiecki, ale wygląda na to że swego czasu posiadał grzebień, więc czyżby straż pożarna itp? Bo niewiem czy opłaca się brac..
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.