vojtaz2 Napisano 28 Maj 2011 Autor Napisano 28 Maj 2011 Witam, właśnie się tak zastanawiam co to za zaczep, po zastanowieniu się uważam że II wojna światowa, może się mylę i dlatego chciałem się upewnić, oraz co to są za sygnatury RS.& S pewnie firma, jaka i skąd? Proszę o pomoc. z góry dzięki.
stock84 Napisano 28 Maj 2011 Napisano 28 Maj 2011 II wojna zaczep pasa niemieckiego.Sygnatura RS&S - Richard Simm & Söhne
vojtaz2 Napisano 28 Maj 2011 Autor Napisano 28 Maj 2011 O dzięki dzięki za szybką odpowiedź, a ta sygnatura co przed chwilą odkryłem co oznacza? Pozdrawiam i najmocniej dziękuję
Deest Napisano 28 Maj 2011 Napisano 28 Maj 2011 Witam.Sygnaturka oznacza producenta Richard Sieper & Söhne.Pod spodem Ges Gesch oznacza przedmiot prawnie chroniony - Gesetzlich geschutzt.Pozdrawiam.
Pytanie
vojtaz2
Witam, właśnie się tak zastanawiam co to za zaczep, po zastanowieniu się uważam że II wojna światowa, może się mylę i dlatego chciałem się upewnić, oraz co to są za sygnatury RS.& S pewnie firma, jaka i skąd? Proszę o pomoc. z góry dzięki.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.