ZUBIKED Napisano 23 Maj 2011 Autor Napisano 23 Maj 2011 Witam !!! Trafiło mi się trzy sztuki takich oto zasobników prochowych. Pytanie moje dotyczy która znich może zbyć polska a kótra może być produkcjii Made in France? Pierwsze dwie sa na fotkach trzecia jest identyczna jak dwójka tylko z inną sygnaturą1 Ma zaginane ranty na falbankę2 nity
ZUBIKED Napisano 23 Maj 2011 Autor Napisano 23 Maj 2011 Witam !!! Trafiło mi się trzy sztuki takich oto zasobników prochowych. Pytanie moje dotyczy która znich może zbyć polska a kótra może być produkcjii Made in France? Pierwsze dwie sa na fotkach trzecia jest identyczna jak dwójka tylko z inną sygnaturą1 Ma zaginane ranty na falbankę2 nity
ZUBIKED Napisano 23 Maj 2011 Autor Napisano 23 Maj 2011 Sygnatura na trzeciej to PHD 27.Druga jest z czystą tabliczkąProsze o pomoc w rozwiązaniu zagadki
Skok Napisano 23 Maj 2011 Napisano 23 Maj 2011 Hmmm w firmie mamy taki, ale z sygnaturą Państwowych wytwórni uzbrojenia (PWU) i ranty są proste. Nawet dawałem to tutaj do ID.Pozdrawiam
Skok Napisano 23 Maj 2011 Napisano 23 Maj 2011 Tu masz link:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=675649#1113432jak chcesz jakieś dodatkowe foty to przypomnij mi się w środę na mejla.
karabin Napisano 23 Maj 2011 Napisano 23 Maj 2011 Ducis to pod Anglię podchodzi,taka miejscowość jest,ale to tylko sugestia.Pozdro
Kobieras39 Napisano 23 Maj 2011 Napisano 23 Maj 2011 phd miałem po 10 DP , obstawiam że oba francuzy i że oba uzyte przez naszych;]
Pytanie
ZUBIKED
Witam !!!
Trafiło mi się trzy sztuki takich oto zasobników prochowych. Pytanie moje dotyczy która znich może zbyć polska a kótra może być produkcjii Made in France?
Pierwsze dwie sa na fotkach trzecia jest identyczna jak dwójka tylko z inną sygnaturą
1 Ma zaginane ranty na falbankę
2 nity
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.