jacek1962 Napisano 19 Maj 2011 Napisano 19 Maj 2011 tyfus to była propozycja ,a władza zrobi jak będzie chciała.Czy jest sens trzymania aż tylu wątków w archiwum ja mam wątpliwości, ale się nie upieram.Wątków jest masa ale tak naprawdę niewiele do czytania.Władzo tnij i zwal na mnie możesz zacząć od moich.Pozdrawiam
wino39 Napisano 4 Czerwiec 2011 Napisano 4 Czerwiec 2011 Poza tym, forum stanowi bazę informacji i danych potrzebnych do ID i nie tylko - jaki wynik dałaby wyszukiwarka forumowa w przypadku poszukiwań jakiegoś info ? wiele razy już się tak zdarzyło, że został odgrzany kilkuletni wątek - pojawiły się naowe dane i przedmiot został zidentyfikowany (akurat na ID najczęściej się to zdarza)."I tu się z tobą zgodzę, ale np. z HP można by usuwać wątki starsze niż X* lat bo tam raczej rzadko sie zdarza coś mądrego znaleźć.*(X jest lidżbą do określenia przez np.:głosowanie)Pzdr. W.Ps. Powyższy tekst jest tylko sugestią:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.