robgnia Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 Witam wszystkich.Jako że jestem nowy na tym forum to proszę o wyrozumiałość.Tematy o hs-3 to już przewałkowałem wszystkie na tym forum,ale mam pytanie do znawców tego sprzętu trafiła mi sie możliwosć kupna hs-3 ale na fotkach mam pare nie wyjaśnionych spraw czerwony przycisk na rękojeści czy nie powinien być czarny i na cewce 25cm widać tasme czy to jakies pekniecie zamaskowane sprzedawca nie chce mi udzielić informacji na temat tego sprzętu.Przełaczniki są jeszcze starego typu ale to już żaden problem z wymianą,będę wdzieczny za pomoc.Pozdrawiam
oldsoul Napisano 17 Maj 2011 Napisano 17 Maj 2011 Zależy w jakiej cenie masz kupić tego smętka. Przycisk powinien być czarny. A pod taśmą może kryć się wszystko :)Nowy smętek z cewką 30 cm kosztuje teraz 900 zł i masz na niego gwarancje i zawsze to nowy sprzęt
honker Napisano 17 Maj 2011 Napisano 17 Maj 2011 witam przycisk nie musi być czarny kolega już z 12-13 lat temu miał czerwony i właśnie po tym odróżnialiśmy swoje sprzęty pozd marek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.