sahara47 Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 Poczytałem kiedyś na forum o muzeum sprzętu wojennego w Munster pod Hamburgiem. Samemu tam wyskoczyć to duży koszt (jakieś 600 zł to koszt paliwa). Może są chętni z dolnośląskiego lub lubuskiego, którzy wybrali by się tam również. Może ktoś się tam wybiera i szuka towarzyszy podróży. Chętnie dołączę.
Der Panzerfahrer Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 hi, a kiedy sie wybierasz? jakies ramy czasowe podaj, bo tak bez tego troche ciezko.pozdrawiam, panzernyPS. Foteczka na zachete :):)
sahara47 Napisano 5 Czerwiec 2011 Autor Napisano 5 Czerwiec 2011 Termin do dogadania. Może być lipiec, sierpień lub erzesień.
Der Panzerfahrer Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 hmmmm... rozrzut dosc spory...:):)jesli masz serio ochote zobaczyc to muzeum z 'bliska', to daj znac na maila. mysle, ze tak latwiej obgadac szczegolypozrawiam, panzerny
Der Panzerfahrer Napisano 8 Czerwiec 2011 Napisano 8 Czerwiec 2011 ok, przeczytalem, odpisalem i czekam na odp...zdrow
sahara47 Napisano 11 Wrzesień 2011 Autor Napisano 11 Wrzesień 2011 Byłem widziałem. Fantastyczna sprawa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.