lyski14 Napisano 14 Maj 2011 Autor Napisano 14 Maj 2011 Witam. Znalazłem taką oto skrzynkę. Jest to chyba amunicyjna? Jakie wojsko tego używało? Jest przestrzelona więc sądzę że pochodzi z czasów wojny. I do jakiego karabinu była używana? Pozdrawiam.
lyski14 Napisano 14 Maj 2011 Autor Napisano 14 Maj 2011 Witam. Znalazłem taką oto skrzynkę. Jest to chyba amunicyjna? Jakie wojsko tego używało? Jest przestrzelona więc sądzę że pochodzi z czasów wojny. I do jakiego karabinu była używana? Pozdrawiam.
lyski14 Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 Dzięki za ID. Jutro ją wyczyszcze i poszukam bić.
maksiusta Napisano 15 Maj 2011 Napisano 15 Maj 2011 Stan zachowania nie powala, ale rzadkością jest zachowanie przegrodym. Masz szczeście. Sygnowana jest na klapie pod uchwytem.
Pytanie
lyski14
Witam. Znalazłem taką oto skrzynkę. Jest to chyba amunicyjna? Jakie wojsko tego używało? Jest przestrzelona więc sądzę że pochodzi z czasów wojny. I do jakiego karabinu była używana? Pozdrawiam.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.