piotr916 Napisano 11 Maj 2011 Autor Share Napisano 11 Maj 2011 Witam!W najbliższą sobotę,14 maja o godz.17:00.Inscenizacja nawiąże do walk w samym Berlinie w kwietniu 1945r.Rzekę Sprewę zagra" Gwda.Miejsce akcji-bulwary przy moście Bolesława Krzywoustego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 Jest przewidziana jakaś inscenizacja ? jaki to będzie scenariusz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 aha i nie przeczytałem dobrze... sorrki :) już wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 W imieniu GRH Wiking serdecznie dziękuję organizatorom dziękuję za możliwość wzięcia udziału w ciekawej inscenizacji, jaka miała dziś miejsce w Pile. Gratuluje Kolegom ze strony osyjskiej", którzy forsowali Gwdę, szczególnie Tym, którzy robili to wpław.Piotr Kryn, GRH Wiking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fortus1 Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 GR Salamandra składa podziękowanie za zaproszenie do ciekawej inscenizacji.Tak trzymać chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bwerk45 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 Chce podziękować wszystkim GRH które wzieły udział w inscenizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bwerk45 Napisano 15 Maj 2011 Share Napisano 15 Maj 2011 http://www.youtube.com/watch?v=o-id45B1pHw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 15 Maj 2011 Autor Share Napisano 15 Maj 2011 Witam!Byłem i podobało mi się!Nie spodziewałem się gąsienicowego sprzętu na parkowym trawniku i takich explozji w centrum miasta.Super wyszły wybuchy w wodzie-siedzialem na betonowym nabrzeżu i podłoga" dosłownie unosiła się pod stopami.Ponownie fajnie spełniła swoje zadanie makieta bunkra ze strzelającym ckm.Ogólne wrażenie bardzo pozytywne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Witam !Zapraszam do obejrzenia filmu : http://www.youtube.com/watch?v=RBSKTwCozLk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.