niechludow Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 Ciężki przedmiot, według mnie część jakiegość urządzenia elektrycznego. Pośrodku zwój z drutu aluminiowego, resztki jakiejść izolacji, różne pokretła itp.Nie dopatrzyłem się sygnatur.
niechludow Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 góra. pod jednym z uchwtów przkręcona jakś wkładka- ten po prawej.
niechludow Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 dółó. na rogach widoczne ślady jakby odłamania od większej konstrukcji
niechludow Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 przedmiot 6 - góra.Sygantura: BOSCH, GERMANY, IMPORTEI ALLEMAGNE
niechludow Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 to podobno iglica ( złamana) od jakiegos działa. Teraz ma długość około 20 cm. Prawda czy fałsz?
niechludow Napisano 20 Maj 2011 Autor Napisano 20 Maj 2011 podaję treść najdłuższej tabliczki:IMPORTANT APRES ENY. 3000h.DE MARCHEDEMONTEZ LES PALIERSNETTOYEZ LES ROULEMENTS A LIELIESSENCEET REMPLACE LA GRAISSE USAGEE(suivre instructions speciales de la notice)Może ktoś przetłumaczy?
niechludow Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 nr 9.Jest jeszcze kilka przedmiotów ale jeszcze brudne. Liczę że jednak uda sie ustalić rodzaj pojazdu. No, chyba że przedmioty są z różnych maszyn a ten dołek to jakieś zrzutowisko.
karabin Napisano 13 Maj 2011 Napisano 13 Maj 2011 Może trafiłeś zrzutowisko sprzętu,wtedy może być wszystko od wszystkíego. A na zdj.powyżej to silnik elektryczny. Pozdro
niechludow Napisano 15 Maj 2011 Autor Napisano 15 Maj 2011 a jakiej, waszym zdaniem, produkcji jest ten silnik? francuskiej?
Pytanie
niechludow
Ciężki przedmiot, według mnie część jakiegość urządzenia elektrycznego. Pośrodku zwój z drutu aluminiowego, resztki jakiejść izolacji, różne pokretła itp.Nie dopatrzyłem się sygnatur.
72 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.