Skocz do zawartości

Bilety Euro 2012.

Maćko

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że to nie forum o Euro,lecz zastanawiam się kto z was wygrał bilety,a głównie dla tego że sam wygrałem ,i coś nie mogę doczekać się na maila z potwierdzeniem.Zaczynam się zastanawiać czy to nie kolejna ściema tej wspaniałej organizacji :).Jak to wygląda u was?.Czy ci którym się udało wylosować dostali jakieś info? :).Swoją drogą miło by było kogoś z ,,O'' na stadionie spotkać.

Pozdr.

Aplikowałem o bilety na Euro, ale niestety nic nie wygrałem. Maila dostałem, ale był w spamie. Tak więc, radziłbym sprawdzić spam.
P.S. Ile miałeś kont? Wśród moich znajomych nikt nie wygrał (mieli o 1 do kilku kont), ale znam przypadki, gdzie ludzie zakładali po 40-80 kont i sporo biletów trafili (głównie na mecze na Ukrainie).

Aplikowałem.
Żeby było śmieszniej, to cośtam wygrałem.
A już zupełną groteską jest to, że zupełnie nie interesuję się piłką nożną.
Na stronie UEFA, zarejestrowałem się tylko dla hecy.
tak to już jest...

Witam ponownie, aplikowałem na 1 koncie,też nie jestem fanem Piłki ale jak dostałem info że mogę jechać na Finał to zacząłem się przejmować tymi biletami ;) .Do dziś nie mam żadnego potwierdzenia poza tym na na stronie UEFA.Wiem że mnóstwo osób ma ten sam problem,ani listu ani maila.Świetna organizacja Euro :).Jak tak dalej pójdzie to nawet w TV nie zobaczymy.
Pozdr.

jak ktoś nie ma zamiaru jechać na mecz który wygrał zawsze może bilety sprzedać na Allegro - a wtedy niejednemu marzenie nowej piszczałki zamieni się w rzeczywistość.na aukcjach ceny biletów tych najtańszych dochodzą nawet do 1000zł/szt..
P.s miałem założone na siebie jedno konto,jedno na szwagra i jedno na żonę i tylko mi udało się trafić bilety na mecz we Wrocku.. HURRAAAAA ...

A czy wogóle dostaliście jakieś informacje w jaki sposób zapłacić. nr konta na jakie wpłacić pieniądze za bilety .. Mieliśmy dostać jakiś list z dalszymi wskazówkami i co ? kto coś takiego wogóle dostał?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie