Skocz do zawartości

Co kupić

gabrys332

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam czytałem wiele na temat wykrywaczy jaki kupić itp.Ale się zagubiłem i proszę o solidną poradę a nie odsyłacza do forum(choć wiem że to pytanie jest już monotonne) Mam do wydania 500 zł jeśli to nie wystarczy max ok 700 zł.To będzie mój pierwszy wykrywacz raczej uniwersalny choć bardziej interesowały by mnie mniejsze przedmioty.I oczywiście powinien mieć od razu dyskryminacje żeby się nie nakopać:)
Napisano
Za tyle to bierz teknetics alfa 2000 akurat 700 zł z 5 letnią gwarancją i lżejsza od f2 i ace 250 i jak kupowałbym to ten sprzęt na 1 baterię 9 voltową. Ace to juz trochę stare detektory 9( przereklamowane) fisher jest nowszy i lepszy ale psuje się mu wyświetlacz i foliowa klawiatura. Wybór należy do ciebie.
Napisano
za około 700 czasem taniej nawet, można wyrwać Delte 4000, trzeba jednak troche poszukać, ja swoją kupiłem za 750 z wys + 2 aku, słuchawki, ładowarka.
Polecam Delte :)
Napisano
Co do fisher a to ma dość archaiczne zasilanie na 2 baterie 9 voltowe. Jeśli bedziesz miał okazje to kup deltę 4000 to najlepsza z tu wymienionych.
Napisano
Ja bym jeszcze zapolował na używanego - Armand Prospector jest dobry na monetki i ma większy zasięg na miliarkę od ACE I F2 tylko nie wiem czy trafisz używkę :P albo tej samej firmy masz nowego penetratora za 700zł lub antikusa za 600zł no i z serwisem nie ma problemu, obsługa wykrywacza banalnie prosta na początek idealny :) no i wesprzesz polski przemysł w dobie kryzysu :)

Pozdrawiam.
Napisano
kamilen444 archaiczny to Ty jesteś. Alfa może lepsza, bo jedna bateria 9-tka? Toż to jeszcze bardziej archaiczne i w dodatku do d**y, ani pin pointa, ani cyfrowej ID, nic. Taka zabawka można powiedzieć. To już 150 bym wolał.

Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie