Skocz do zawartości

serwisy naszych wykrywaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ale co w tym dziwnego? To jest standardowa procedura w każdym sklepie i przy niemal każdym rodzaju zakupów. Kupując coś zagranicą musisz się liczyć z taką sytuacją i dlatego z punktu widzenia napraw gwarancyjnych warto rozglądać się bliżej (Czechy, Austria, Niemcy, UK itd) niż za wielką wodą;-) Zresztą jeśli proponowałeś Vikingowi zapłatę to nic straconego bo przecież jest w Polsce kilka komercyjnych serwisów wykrywaczy, które na pewno Ci pomogą, w zamian za Twoją kasę, jak śpiewają Strachy na Lachy":))

Pozdrawiam

VW
  • Odpowiedzi 105
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ale co w tym dziwnego?"
Ano to że nawet za kasę nie naprawią tylko dlatego że wykrywacz nie był kupiony u nich. Ktoś tu podał przykład z samochodem: Samochód kupiłem w Niemczech zepsuł mi się w Polsce i co mam zrobić jak nikt mi tu nie chce go za serwisować? Laweta i do Niemiec czy jak? Mam wiele markowych narzędzi część właśnie zakupiona za granicą bez problemu serwisy przyjmują to do naprawy za kasę nie pytają czy u nich kupione? Co do wykrywki to już w usa
Napisano
Po prostu widać gdzie firma ma potencjalnych klientów -w głębokim poszanowaniu. I od takich firm należy trzymać się z daleka. To taka strategia na przyszłość - widzisz chłopie, jakbyś kupił u Nas to byśmy Ci naprawili - więc następny wiesz gdzie masz kupić"
  • 7 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie