robkarsan Napisano 1 Maj 2011 Autor Napisano 1 Maj 2011 Witam.Mam pytanie trafia mi się taki wykrywacz.Możecie podpowiedzieć do jakich fantów jestjego przeznaczenie.Cefka oryginał,nie jakaś do drobiazgów.Z góry dzięki za fachowe podpowiedzi.
R0b3rT Napisano 10 Maj 2011 Napisano 10 Maj 2011 To taki mały kombajn.Bardzo dobrze sprawdza się na drobnice kolorową i monetki oraz na większe kopanie - militaria. Wszystko zależy od zastosowanych programów"-ustawień jakie poczynicz w tym wykrywaczu. Tak wystarczyło napisać..
R0b3rT Napisano 11 Maj 2011 Napisano 11 Maj 2011 Praca z każdym sprzętem nie daje 100% pewności znalezienia wymarzonych fantów. Sprzęt to tylko część sukcesu, ważne są umiejętności jego właściciela i oczywiście szczęście. Co do programów" - specjalnie napisałem w \" gdyż to są ustawienia którymi użytkownik definiuje co chce szukać. A na naszym forum i forum dedykowanym specjalnie do tego wykrywacza było już dużo na ten temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.