Michal O Napisano 27 Kwiecień 2011 Autor Napisano 27 Kwiecień 2011 WitamMam kawałek duraluminium z płatowca do oczyszczenia z błota. Czym to zrobić?
GeneralRemek Napisano 27 Kwiecień 2011 Napisano 27 Kwiecień 2011 Najpierw porządnie wodą z mydłem, potem próbuj jakimś cifem do czyszczenia.. kiedyś próbowałem takim i efekt świetny, tylko nie pamiętam jak się toto nazywało dokładnie...
Hebda Napisano 27 Kwiecień 2011 Napisano 27 Kwiecień 2011 pomocz w wodzie z dodatkiem fosolu kilka dniładnie złazialbo wygotuj w wodzie z proszkiem do prania
Michal O Napisano 27 Kwiecień 2011 Autor Napisano 27 Kwiecień 2011 Na razie chcę tylko zmyć błoto, może wystarczy zwykła woda? Potem zobaczymy co zostanie i zastosujemy środki chemiczne?Woda destylowana/demineralizowana?
Michal O Napisano 28 Kwiecień 2011 Autor Napisano 28 Kwiecień 2011 To szare na pierwszej fotografii to jest farba. W czym umyć aby błoto zeszło i farby przy tym nie uszkodzić?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.