theurge Napisano 27 Kwiecień 2011 Autor Napisano 27 Kwiecień 2011 zastanawiam sie co to takiego? calosc ma dlugosc ok 12 cm. tuleja od lewej strony na zdjeciu pusta w srodku, ma otwory troche jakby byla osadzona na drewnianym trzonku(?). Pod pokrętłem" natomiast sa pozostałości sprężyny.
kloki Napisano 27 Kwiecień 2011 Napisano 27 Kwiecień 2011 Podobną konstrukcję widziałem przy lawecie od MG
psioter5 Napisano 27 Kwiecień 2011 Napisano 27 Kwiecień 2011 faktycznie jest podobieństwo ale nie to chyba nie to.
theurge Napisano 4 Maj 2011 Autor Napisano 4 Maj 2011 Chyba mam, moze komus sie przyda ;)fragment lekkiego statywu od MG34/42http://www.thuringenmilitaria.com/pictures/tripod.jpg
theurge Napisano 27 Kwiecień 2011 Autor Napisano 27 Kwiecień 2011 kloki: dzięki za trop, faktycznie wyglada na element jakiejs podstawy lub statywu. Z tego co widze trojnog od browninga wz.30 ma cos podobnego...ale jednak inne...
Pytanie
theurge
zastanawiam sie co to takiego? calosc ma dlugosc ok 12 cm. tuleja od lewej strony na zdjeciu pusta w srodku, ma otwory troche jakby byla osadzona na drewnianym trzonku(?). Pod pokrętłem" natomiast sa pozostałości sprężyny.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.