Skocz do zawartości

Jaki s.scope na drobnice

kamilen444

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Owszem, że w Polsce można kupić CSCOPA. A sklep nawiązuje tyle do wykrywaczy, co... Nie chciałbym reklamować, ale dal wiadomości kolegi sklep nazywa się Vega-Tronik.

CSCOPY to drogie maszyny, ale ceny w w/w. zaczynają się od ponad 2000 zł, a kończą na ponad 5000zł.

Pozdrawiam!
Napisano
Jak C.scope to tylko sprowadzane lub używane, bo ceny nowych w Polsce to masakra - ponad dwa razy droższe niż w Anglii.
Pozdro
Napisano
Na drobnicę tylko C3MX. Bardzo czuły i skuteczny a przy tym tani jak barszcz - około 1300 złotych z kilkuletnią gwarancją i kurierską przesyłką do Polski. I od razu zaznaczam, że informacje o cenie i dostawie czerpię z netu, więc proszę do mnie nie pisać, że chcecie kupić bo nie jestem dilerem i mogę najwyżej sklecić wam liścik do dowolnego sklepu, jeśli nie znacie angielskiego:)) Informacje o wszystkich sklepach i mini teścik tego sprzętu jest na Thesaurusie.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Van ja używałem w krótkim czasie także R1, nie było źle ;) Tak więc C3MX nie TYLKO jest najlepszy ;) Oczywiście najlepszy z CSCOPów s swoim przedziale cenowym...
Napisano
Nie no jasne, że nie tylko CS3MX z Cscopów, ale za tę kasę kto by wybrzydzał:)) A tak na serio to ja z R1 na drobnicę miałem poważne problemy w zaśmieconym terenie. Poza tym był OK, ale CS3MX może stawać w szranki np. z wieloma Tesorakami czy nawet wyżej pod warunkiem, że kopiesz typową drobnicę.

Pozdrawiam

VW
Napisano
waga 1,5kg z bateriami- 8x1,5 R6. Tak swoją drogą bez kłopotu można nabyć sprzęt bliżej i znacznie szybciej w tej samej cenie jak w GB. Generalny importer w DE : http://www.metalldetektorkaufen.de/epages/61795474.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61795474/Categories/C.Scope
W lutym rozmawiałem z tym Panem (miły ,sympatyczny gość) sprzęt jest fizycznie dostępny od ręki-nie ma potrzeby oczekiwać na ściągnięcie z wysp , a koszt wysyłki kurierem do Polski to 18 Euro
Napisano
Gdy czas na zmianę baterii zmieni Ci się ton dźwięku na wyższy.
Dodam tylko, że waga jest niewyczuwalna i sprzęt jest cholernie ergonomiczny a żeby tego było mało można go także nosić na pasie:)

Pozdrawiam

VW
Napisano
Van Worden proszę napisz mi czy lepsze te cs3mx czy cibola chodzi mi tylko o kolor militarka mnie nie interesuje. Jako doswiadczony detektorysta co myślisz o teknetics alpha 2000 wiem że to inna półka cenowa. Gdzie można znalezć wiecej info o tym właśnie cscopie. Innym dziękuje za odpowiedzi i obiecuję nie zakładać nowych wątków. Pozdrawiam.
Napisano
To są porównywalne sprzęty, ale Cscope ma nieco mniejszą cewkę i wyższą częstotliwość pracy od Ciboli, lepiej w moim odczuciu sobie radząc na zaśmieconym terenie czy w głębokich skibach na polu. Alphy 2000 nie testowałem, więc się nie wypowiem. Test CS3MX i więcej info masz na forum Thesaurus.

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie