vojtaz2 Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Napisano 24 Kwiecień 2011 Witam, prośba mojego kolegi o dokładniejsze zidentyfikowanie, kolega Kazik zamienił się z Czechem i chciałby się dowiedzieć czy to jest oryginał. Zaznaczam że nie pojawi się na alezło.
grzegorz32 Napisano 25 Kwiecień 2011 Napisano 25 Kwiecień 2011 Witam vojtaz2, moja połówka wykopana pod Szczecinem.
vojtaz2 Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Napisano 24 Kwiecień 2011 i co nikt nic nie napisze? ja uważam że dobry jest, a Czech się trząsł jak się pozbywał tego nieśmiertelnika z kolekcji
vojtaz2 Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Napisano 24 Kwiecień 2011 druga połowa, na niej lepiej widać g. na początku jak zobaczyłem ten nieśmiertelnik też zwróciłem uwagę na tę słabe g, ale ale literki nie są wybite na wżerach z tego co widzę na fotkach które zrobiłem.
Pytanie
vojtaz2
Witam, prośba mojego kolegi o dokładniejsze zidentyfikowanie, kolega Kazik zamienił się z Czechem i chciałby się dowiedzieć czy to jest oryginał. Zaznaczam że nie pojawi się na alezło.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.