buli1011 Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Napisano 24 Kwiecień 2011 znalazłem coś takiego jest to z wołowa zastosowanie miało chyba w banku ale jakie? do czego to mogło służyć? jest tam jeszcze napisane małym drukiem D.R.G.M.
michal16 Napisano 24 Kwiecień 2011 Napisano 24 Kwiecień 2011 Cześć. Szczerze powiedziawszy że nie wiem co to jest i jakie zastosowanie ma. Jedynie podpowiem że skrót drgm oznacza nimiecki urząd patentowy . I ten przedmiot pochodzi na pewno sprzed 1945 r. Pozdr
HASAG40 Napisano 24 Kwiecień 2011 Napisano 24 Kwiecień 2011 witam mnie się to kojarzy z przybornikiem na nici np.wojskowe widać tam chyba gwint także powinna być jeszcze druga połowa takiej samej wielkości i kształtu w środku znajdowała się szpulka z nićmi i igła lub kilka igieł znalazłem właśnie taki przybornik kiedyś i kształetem był taki sam jak to twoje z fotki
pderkacz Napisano 25 Kwiecień 2011 Napisano 25 Kwiecień 2011 to wytłumacz mi jaki ma to związek z wołowem i kasą oszczędnościową?? czysta reklama?? zdrów
Pytanie
buli1011
znalazłem coś takiego jest to z wołowa zastosowanie miało chyba w banku ale jakie? do czego to mogło służyć?
jest tam jeszcze napisane małym drukiem D.R.G.M.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.