Skocz do zawartości

moneta srebrna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nie do identyfikacji"

najwyższa pora przeczytać :

http://odkrywca.pl/uwaga-prosze-przeczytac-przed-dodaniem-tematu-dzial-monetyguzikimedalepieczeci-i-inne-,658082.html
Napisano
szimono73 - jak ci zaraz dmuchnę batona, to będziesz czytał ze zrozumieniem .... nie chodzi o jakąś literówkę, tylko o tytuł !

przeczytaj regulamin jeszcze raz ... powoli i dokładnie
Napisano
...no wydawalo mi sie ze przeczytalem ze zrozumieniem i musze sie przyznac ze czasami sie zachodzi w glowe o co konkretnie biega bo czepianie sie malych szczegolikow moze skolowac.Co za roznica czy bede mial wymagane informacje w tytule czy juz w opisie?!Bo nic wiecej poza rozmiarem nie moge podac albo tez nie chce podac zeby nie sugerowac niczego.I nie denerwuj sie kolego Tyfus czlowiek sie uczy na bledach a Ty akurat w tym ukladzie jestes od ich poprawiania.Pozdrawiam i wesolego spokojnego jajka:)
Napisano
dobra - inaczej

twój tytuł : moneta srebrna do indentyfikacji"

mój post z 2011-04-23 14:53:19 : nie do identyfikacji"

a teraz poprawiam tytuł, tak jak mógłby być. - poparz i zapamiętaj

chodzi o to, żebyś zrozumiał, gdzie tkwi błąd - stąd prośba o przeczytanie regulaminu działu - przeczytałeś, nie domyśliłeś się, chociaż ci to wytłuściłem ...

a jak ja miałbym TYLKO poprawiać błędy i to, co inni notorycznie lub przez przypadek skiepszczą - nie starczyłoby mi czasu na nic innego. i tak często poprawiam babole ...

poza tym trochę logiki - skoro to dział ID, to czego po nim oczekujesz ?

po co jeszcze w tytule pisać : do ID", ID", do identyfikacji" ? - przecież wszyscy wiedzą ...

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 18:05 23-04-2011

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie