szimono73 Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Napisano 23 Kwiecień 2011 Witam!Prosze o pomoc w identyfikacji tej nienajlepiej wygladajacej monetki.Srednica okolo 3cm.
tyfus Napisano 23 Kwiecień 2011 Napisano 23 Kwiecień 2011 nie do identyfikacji"najwyższa pora przeczytać :http://odkrywca.pl/uwaga-prosze-przeczytac-przed-dodaniem-tematu-dzial-monetyguzikimedalepieczeci-i-inne-,658082.html
szimono73 Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Napisano 23 Kwiecień 2011 ... no zwykla literowka ale sory.Chcialem zaznaczyc ze w opisie jest juz poprawnie :)
michal1514 Napisano 23 Kwiecień 2011 Napisano 23 Kwiecień 2011 Coś Zygmunta III Wazy.Pomyślałem o półtoraku ale jakoś mi nie pasuje.
tyfus Napisano 23 Kwiecień 2011 Napisano 23 Kwiecień 2011 szimono73 - jak ci zaraz dmuchnę batona, to będziesz czytał ze zrozumieniem .... nie chodzi o jakąś literówkę, tylko o tytuł !przeczytaj regulamin jeszcze raz ... powoli i dokładnie
minelab E-trac pro Napisano 23 Kwiecień 2011 Napisano 23 Kwiecień 2011 Witam.Jest to Ort Zygmunta III Wazy.Bądź jego fals.Pozdrawiam
szimono73 Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Napisano 23 Kwiecień 2011 ...no wydawalo mi sie ze przeczytalem ze zrozumieniem i musze sie przyznac ze czasami sie zachodzi w glowe o co konkretnie biega bo czepianie sie malych szczegolikow moze skolowac.Co za roznica czy bede mial wymagane informacje w tytule czy juz w opisie?!Bo nic wiecej poza rozmiarem nie moge podac albo tez nie chce podac zeby nie sugerowac niczego.I nie denerwuj sie kolego Tyfus czlowiek sie uczy na bledach a Ty akurat w tym ukladzie jestes od ich poprawiania.Pozdrawiam i wesolego spokojnego jajka:)
tyfus Napisano 23 Kwiecień 2011 Napisano 23 Kwiecień 2011 dobra - inaczejtwój tytuł : moneta srebrna do indentyfikacji"mój post z 2011-04-23 14:53:19 : nie do identyfikacji"a teraz poprawiam tytuł, tak jak mógłby być. - poparz i zapamiętajchodzi o to, żebyś zrozumiał, gdzie tkwi błąd - stąd prośba o przeczytanie regulaminu działu - przeczytałeś, nie domyśliłeś się, chociaż ci to wytłuściłem ...a jak ja miałbym TYLKO poprawiać błędy i to, co inni notorycznie lub przez przypadek skiepszczą - nie starczyłoby mi czasu na nic innego. i tak często poprawiam babole ... poza tym trochę logiki - skoro to dział ID, to czego po nim oczekujesz ?po co jeszcze w tytule pisać : do ID", ID", do identyfikacji" ? - przecież wszyscy wiedzą ...Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 18:05 23-04-2011
slawgo Napisano 23 Kwiecień 2011 Napisano 23 Kwiecień 2011 Bez wątpienia Ort Zygmunta III Wazy Bydgoszcz 1620-1623
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.