Zwłoka Napisano 22 Kwiecień 2011 Autor Napisano 22 Kwiecień 2011 Ktos moze cos wiecej powiedziec na jego temat??Najbardziej mnie interesuje ten łańcuszek zamiast rzemyk,czy jest to regulaminowe?? dlaczego łancuszek,a nie rzemyk.Pozdrawiam
Zwłoka Napisano 22 Kwiecień 2011 Autor Napisano 22 Kwiecień 2011 Ktos moze cos wiecej powiedziec na jego temat??Najbardziej mnie interesuje ten łańcuszek zamiast rzemyk,czy jest to regulaminowe?? dlaczego łancuszek,a nie rzemyk.Pozdrawiam
Bartek102 Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 WitamStab Gebirgsjäger-Ersatz-Bataillon I./98Bardzo fajna blacha. Blaszki wieszali na czym popadło , nawet na sznurówkach . Tutaj wykorzystali łańcuszek od klozetu :)
Zwłoka Napisano 22 Kwiecień 2011 Autor Napisano 22 Kwiecień 2011 no niby tak,tyle tylko ze jest krotki i za ciasny zeby był noszony na szyi...No fajna,fajna-mam jeszcze ich kilka(nawet przestrzelone)
Bartek102 Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 Jeszcze krótkie info http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/InfErsBat/InfErsBat98-R.htm
Pytanie
Zwłoka
Ktos moze cos wiecej powiedziec na jego temat??
Najbardziej mnie interesuje ten łańcuszek zamiast rzemyk,czy jest to regulaminowe?? dlaczego łancuszek,a nie rzemyk.Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.