Skocz do zawartości
  • 0

wojenne koło od taczki

Oskario

Pytanie

Napisano

Witam, kolega to znalazł dzisiaj w korycie rzeki wygląda jak koło od taczki ale od spodu ma jakaś raczke i jest strasznie cięzkie jak by bylo cos w srodku, jak myslicie co to jest? może spróbuje to otworzyc?

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, kolega to znalazł dzisiaj w korycie rzeki wygląda jak koło od taczki ale od spodu ma jakaś raczke i jest strasznie cięzkie jak by bylo cos w srodku, jak myslicie co to jest? może spróbuje to otworzyc?

Napisano

Tu kolego masz kolejne koło od taczki. A tak poważnie to zgłoś to koło gdzie trzeba i nawet niech ci do głowy nie przyjdzie żeby je rozbierać. Pozdrawiam

Napisano
już kiedyś zadałem takie pytanie ,ale co mi tam zaszkodzi powtórzyć ?(chyba że jest jakaś cześć forum poświęcona temu tematowi proszę o kierunek )
czy ktoś miał już jakieś problemy z powodu zgłoszenia jakiegoś niewypału -niewybuchu ewidentnie znalezionego wykrywką ??
Napisano
Co to znaczy ewidentnie?Czy na iespodziance"jest napisane w jakich okolicznościach i czym ją znalazłeś?
Dzwonisz pod odpowiedni numer,zgłaszasz znalezisko i tyle.
W razie pytań mówisz,że byłeś na spacerze.
Pozdrawiam świątecznie.
Napisano
A jaka w/g Ciebie jest różnica znalezienia wykrywką a kopnięciem butem,wypłukaniem przez mocz,odmuchaniem przez wiatr i zgłoszenie tego faktu?
Kierunek mój jest biegunowo odległy od Twojego.
Powtarzam sobie po raz kolejny.Kol. tylko przeczytaja nie biorę się za operację-bo nie jestem chirurgiem".
Po naszemu:nie wkładaj tam palców bo masz tylko 10/u rąk/.

Natomiast,zgłaszanie bierzesz tylko na własną odpowiedzialność.Albo rodziców?Nie kombinuj kolego.
Dobra rada.
Pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie