kapsel28 Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 I jeszcze to dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 3 Maj 2011 Autor Share Napisano 3 Maj 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Kilka fotek z początku 2012 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Krzyż TRUE DEUTSCHLAND 1916" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Wybaczcie w poprzednim poście powinno być TREU DOUTSCHLAND 1916" a tutaj pozostałości po okopach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 A taka niespodzianka leżała pod drzewem centymetr pod ziemią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Wyrzuciłem go w takie bagienko niedaleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 A tutaj piątek 13-tego trafiłem na depozyt z naczyniami i porcelaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 około 60-70 cm pod ziemią zaczęły pokazywać się naczynia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Wszystko było przykryte taką pokrywą jak na nią trafiłem nie wierzyłem że w takim stanie blacha może leżeć tyle lat jest praktycznie w stanie idealnym. A pod pokrywą znalazłem tylko pierścienie od beczki i drewniane dno ale już praktycznie go nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel28 Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2012 I to by było na tyle z tego dołka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 myślę że dałeś dzieciakom potrzymać puszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Kapsel w towarzystwie dzieci wykopujesz granty i pociski mozdziezowe? Z calym szacunkiem ale jak to widze to jestem za sciganiem i wsadzaniem do pierdla takich poszukiwaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Kapsel moge dostac karton za obraze ale dla mnie jestes IDIOTĄ bez wyobrazni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Panowie...Nie róbmy pyskówki i nie obrażajmy siebie. A był taki piękny wątek o kilku monetkach, gdzie na pierwszym poście widniała pieciomarkówka... Ajajaj Panie kapsel, nie ładnie... Pozdrawiam serdecznie i więcej rozwagi na przyszłość, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Krychus rozsadni i z olejem w glowie poszukiwacze walcza o jasne i klarowne przepisy lagodzace mozliwosc chodzenia z wykrywaczem.Cos zaczyna sie dziac w temacie sa szanse na poprawe. Jednak jaka ma byc liberalizacja po watku tego typu ????Wystarczy pokazac taki watek i cala robote grupy wartosciowych swiadomych ludzi mozna o kant potluc.Nie widzisz ze to godzi w nas wszystkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Aha, myślisz w ten sposób. O as", w kwestii legalizacji. To fakt - ale zauważ, że takich ludzi jest o wiele, wiele więcej - a to niejedyny post, w którym ukazane są gołe pociski moździerzowe, granaty, ammo, itd. Teoretycznie rzecz biorąc, żeby oczyścić" środowisko poszukiwaczy z takich występków należałoby pewną (ojjj dużą) część forum dosłownie usunąć. Ja w ogóle nie rozumiem celu chwalenia się niewypałami - jak już trafisz, to zakop, zapomnij, a tu się jeszcze chwali i dzieci biegają obok. Ale każdy świeżak" tak zrobi, coś wrzuci nieodpowiedniego do NO, czasem do ID... co poradzisz. Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 14 Kwiecień 2012 Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Krychus jestem na tym forum juz troche czasu i malo co mnie rusza.Jednak z tego co widze to tata zabral dzieci na wykopki i przy nich wykopuje rozrywki.Taki przypadek widze pierwszy raz na tym forum i jestem na maxa zbulwersowany.Jesli to dla Ciebie jest luz i nic na to nie poradzisz to nie mam wiecej pytan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.