Skocz do zawartości

Kilka monetek z ostatnich wyjść

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 11 months later...

Wszystko było przykryte taką pokrywą jak na nią trafiłem nie wierzyłem że w takim stanie blacha może leżeć tyle lat jest praktycznie w stanie idealnym. A pod pokrywą znalazłem tylko pierścienie od beczki i drewniane dno ale już praktycznie go nie było.

Panowie...

Nie róbmy pyskówki i nie obrażajmy siebie. A był taki piękny wątek o kilku monetkach, gdzie na pierwszym poście widniała pieciomarkówka... Ajajaj Panie kapsel, nie ładnie...

Pozdrawiam serdecznie i więcej rozwagi na przyszłość, K.

Krychus rozsadni i z olejem w glowie poszukiwacze walcza o jasne i klarowne przepisy lagodzace mozliwosc chodzenia z wykrywaczem.
Cos zaczyna sie dziac w temacie sa szanse na poprawe.
Jednak jaka ma byc liberalizacja po watku tego typu ????

Wystarczy pokazac taki watek i cala robote grupy wartosciowych swiadomych ludzi mozna o kant potluc.

Nie widzisz ze to godzi w nas wszystkich?

Aha, myślisz w ten sposób. O as", w kwestii legalizacji. To fakt - ale zauważ, że takich ludzi jest o wiele, wiele więcej - a to niejedyny post, w którym ukazane są gołe pociski moździerzowe, granaty, ammo, itd. Teoretycznie rzecz biorąc, żeby oczyścić" środowisko poszukiwaczy z takich występków należałoby pewną (ojjj dużą) część forum dosłownie usunąć. Ja w ogóle nie rozumiem celu chwalenia się niewypałami - jak już trafisz, to zakop, zapomnij, a tu się jeszcze chwali i dzieci biegają obok. Ale każdy świeżak" tak zrobi, coś wrzuci nieodpowiedniego do NO, czasem do ID... co poradzisz.

Pozdrawiam, K.

Krychus jestem na tym forum juz troche czasu i malo co mnie rusza.
Jednak z tego co widze to tata zabral dzieci na wykopki i przy nich wykopuje rozrywki.
Taki przypadek widze pierwszy raz na tym forum i jestem na maxa zbulwersowany.
Jesli to dla Ciebie jest luz i nic na to nie poradzisz to nie mam wiecej pytan.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie