Zone51 Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 trochę moniaków , głównie kopiejki , fenisie , grosz polski , sreberko ,i Rumuński 1 leu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zone51 Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 zbiorówka z kilku godzinnego spacerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 5 Czerwiec 2011 Share Napisano 5 Czerwiec 2011 ooo fajne poletko;D... klamerka dokładnie SA 1 wzoru...pzdr i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuthegreat Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 anabol627Jezusicku jak ja Tobie zazdroszcze takich przygod wykopaliskowych ja mieszkam w uk wiec takich fantow nie znajde.. :(pozdrawiam serdecznie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolen Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Bardzo fajne te hełmy. Zastanawiam się czy nie pochwalić się moimi fantami :) Powodzenie i szczęścia na przyszłość! A ja myślałem że w Lubuskiem nic ciekawego się nie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolen Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Trafiłem takie cztery w jednym miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolen Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolen Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Zawartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolen Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Różne szpargały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 8 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2011 No bolen gratki depo.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolen Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Półpłaszcz kriegsmarine z jednego z czterech pojemników. Na tym kończę moje przechwałki, bo nie wszystkimi moimi znaleziskami wypada się chwalić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolen Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Oto ja we własnej osobie, może ktoś mnie kiedyś spotka w terenie to opowiem mu więcej o moich znaleziskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zone51 Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 gratki za depo , może i się spotkamy przypadkiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolen Napisano 8 Czerwiec 2011 Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Mój pierwszy sezon z nowym Argo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 Ładnie gratuluję fantów pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolen Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 Witaj anabol627, tak to prawda spotkaliśmy się w tamtym roku niedaleko przeciwlotniczej baterii zaporowej. Przeglądałem wszystkie twoje znaleziska i przyznaje że jest co podziwiać a jeżeli już nowa o konkretach to podsyłam link do ciekawej czeskiej stronki z różnymi skarbami" :)http://detektorweb.sk/index.4me?s=top10&xtop=07&lang=1&mm=7&vd=2pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 No jest co ogladac jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 bolen, na jakich ustawieniach chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolen Napisano 10 Czerwiec 2011 Share Napisano 10 Czerwiec 2011 Przeważnie chodzę na statyku z czułością ustawioną na 40 przy dynamiku podobnie tylko że z filtrem standard i dyskryminacją od 0 w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Co to za okrągły przedmiot obok klamerki? Znalazłem ostatnio coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 nakrętka od manierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipek999 Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipek999 Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipek999 Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipek999 Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.