sosul Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Napisano 17 Kwiecień 2011 Witam. Jaki wykrywacz polecacie mi w cenie do ok. 1100zł. Głownie zależy mi aby był dobry na drobnicę. Co sadzicie o Garrett EuroAce? Czy w tej cenie można dostać cos lepszego?
sebo_sek Napisano 18 Kwiecień 2011 Napisano 18 Kwiecień 2011 poszukaj w wyszukiwarce. Jest kilka możliwości. Delta 4000, Euro Ace, ale i używki - f4 dostaniesz za takie pieniądze, Tesoro jak nie musisz mieć ekranu. jest w czym wybierać. Wstukaj w wyszukiwarkę i miło spędź jakiś tydzień. Wtedy będziesz wiedział wszystko.
sosul Napisano 19 Kwiecień 2011 Autor Napisano 19 Kwiecień 2011 A co wybralibyście Delte 4000 czy EuroAce?
adam793 Napisano 19 Kwiecień 2011 Napisano 19 Kwiecień 2011 hahaha i co tu robić co kupić,Poczytaj opinie i sam zadecyduj co lepsze,kupisz pochodzisz sprzedaż uznasz że kupisz lepszy i tak w kółko,każdy tak zaczyna.
dominislaw93 Napisano 19 Kwiecień 2011 Napisano 19 Kwiecień 2011 Euro ACE to to samo co ACE 250 tylko zmieniony jest trochę wyświetlacz tzn. skala głębokości jest podana w centymetrach a nie w calach. Więc wybrał bym delte. Ale decyzja należy do ciebie ;) Pozdro
sosul Napisano 19 Kwiecień 2011 Autor Napisano 19 Kwiecień 2011 dominislaw93 nie tylko wyświetlaczem, pracują na innych częstotliwościach i maja inne cewki.
Poszukiwacz_skarbów Napisano 20 Kwiecień 2011 Napisano 20 Kwiecień 2011 EuroACE jest przereklamowany to jest wykrywacz dla dzieci na plażę do szukania drobnych na lody więc odradzam zdecydowanie, natomiast co do delty4000 nie mogę nic powiedzieć bo nie miałem go w rękach ale 5 lat gwarancji daje do myślenia...pozdrawiam
małrer Napisano 21 Kwiecień 2011 Napisano 21 Kwiecień 2011 lepsza jest delta pracuje między innymi na parametrach 7.8 no i jest głębsza wiem to z doświadczenia a kto mówi że nie, nie bawił się w zakopywanie przedmiotów na różnych głębokościach.Na 5 dołków z przedmiotami ace znalazło 3 a delta 4 przy czym sygnał słabiutki był przy 5 a ace nie bzyknęło nawet.Pozdrawiam i zapraszam do testów zanim napiszecie że ace jest taki sam jak delta,lub lepszy co jest absurdem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.