Skocz do zawartości

White's TM 808 Poznań/okolice

CzarnyPoznań

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Jest ktoś z Poznania lub okolic kto posiada owy sprzęt?Mam kilka pytań co do ustawień i wymiany doświadczeń.Dodam że wykrywacz mam od nie dawna i nie radzę sobie z ustawieniami co do gruntu i zasięgu.
pozdrawiam
Napisano
Whiets Conmaster którego mam do tej pory na kolorki.Po miłostowie może też ale jest dużo ciekawych miejsc w Poznaniu które warto sprawdzić.I właśnie w tej sprawie założyłem wątek bo ma problem ze zestrojeniem do gruntu.Czy ktoś w Poznaniu posiada TM 808???
Napisano
Z chęcią bym Ci pomógł jakbym miał taki sprzęt:)jestem z Poznania jak na miłostowo się będziesz wybierać to daj znać:)czy kopiesz na razie po fortyfikacjach?napisz na Priv.
Napisano
Tak nówka we Vikingu na początku roku.Dużo czytałem na forum o nim za nim go kupiłem.Ale trochę to strojenie mnie przerasta.Zasięg jak sprawdzałem na szpadlu od łopaty to jest jakieś dobre 140cm.Tylko mówi chciałbym zaczerpnąć wiedzy od osoby która już ma dłuższy czas.Bo z tym strojeniem to jakieś czary.
  • 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie