s_boj Napisano 16 Kwiecień 2011 Autor Napisano 16 Kwiecień 2011 Wykopałem dzisiaj rower. Nie liczą na wiele, ale może ktoś rozpozna w nagrodę za półtorej godziny walki ze szpadlem :).
s_boj Napisano 16 Kwiecień 2011 Autor Napisano 16 Kwiecień 2011 Szczerze mówiąc, nie przyjrzałem się, ale możliwe, że aluminiowa. W piwnicy mam białą damkę Göricke. Nawet bym ją chętnie spieniężył za małe grosze :). Ciekaw jestem, co w istocie udało mi się wykopać :)Ma ktoś inne propozycje?
s_boj Napisano 16 Kwiecień 2011 Autor Napisano 16 Kwiecień 2011 Wykopałem dzisiaj rower. Nie liczą na wiele, ale może ktoś rozpozna w nagrodę za półtorej godziny walki ze szpadlem :).
s_boj Napisano 16 Kwiecień 2011 Autor Napisano 16 Kwiecień 2011 pod spodem był jeszcze taki widelec i chyba drugi rower, ale już nie miałem siły :)
s_boj Napisano 16 Kwiecień 2011 Autor Napisano 16 Kwiecień 2011 Wielkość, jak na dorosłego rowerzystę.
janczar Napisano 16 Kwiecień 2011 Napisano 16 Kwiecień 2011 masz foty siodełka bo mi śmierdzi tu truppenfahrradem ale zdemilitaryzowanym podaj historię obszaru znalezienia
s_boj Napisano 16 Kwiecień 2011 Autor Napisano 16 Kwiecień 2011 Nic lepszego niestety nie wyczaruję. Nie pakowałem go do bagażnika, ale został w dobrych rękach. Przy którejś najbliższej okazji może pogrzebię za tym, który został pod spodem. Czy z takim szrotem da się coś jeszcze zrobić :)?
s_boj Napisano 16 Kwiecień 2011 Autor Napisano 16 Kwiecień 2011 a, no i zapomniałem dodać - znaleziony jakiej 20 km od Zamościa
Pytanie
s_boj
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.