pawel2213 Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Mam takie otóż pytanie : Jak założyć grube szelki do plecaka kostki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 do swojej kostki doszyłem szelki od oporządzenia lwpidealne:)masz zwykłe dusicielki? jakie chcesz doszyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2011 zwykłe grube lwp były od razu dorzucone do plecaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Ło człowieku szerokie szelki do kostki to temat rzeka :) Moja rade weź nożyczki,odetnij od trójkąta elementy zaznaczone na czerwono,przypnij metalowe uszka od szelek do haczyków od tornistra (górnych),następnie nożyczkami odetnij w cholerę dolne cienkie od tornistra i przez te metalowe uchwyty od kostki przewlecz paski zaznaczone na niebiesko.Ja tak zrobiłem w mojej pierwszej kostce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Na dole powinno wyjść coś takiego.A co do miejsca łączenia górnych szelek z uchwytami to miejsce powyżej możesz przynitować albo przyszyć żeby uchwyty nie latały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Tak jak tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Bardzo dziękuję marv. Dziś postaram się to zrobić ,ale mam egzaminy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Heh,skąd ja to znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 12 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2011 czyżby kolega marv też pisał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Ja zapierdzielam,ale do matury :)) dobra,koniec offtopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 pawel2213 czyś Ty oszalał? chcesz ciąć szelki?ten trójkąt zaznaczony przez kol.marv rozetnij piłką,zdejmij z niego szelki bezinwazyjnie.rozpruj wzmocnienie na szwach zaznaczone na czerwonoTylko nie materiał ale same szwy!potem nałóż szelki na to wzmocnienia i razem z nim doszyj do kostki,potem druga szelka tak samo,na koniec zaszywasz wzmocnienie zaznaczone na czerwonoużyj dobrej nitki,mocnej igły,naparstka bo czasem ciężko przechodzi przez materiałtroczki z haczykami mogą luźno latać,ja swoje założyłem na trok na klapiezrobisz jak chcesz,ale pamiętaj że szelki są bawełniane,jak przetniesz to będą się pruć nitka za nitkązdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 Heh,moja opcja połączenia górnych szelek jest mało estetyczna,ale chyba dół jest ok co nie? na dole żeby nie ciąć wąskich możne je tez gdzieś zaczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 na dole kostki są oczka,przez nie wystarczy przewlec dół szelek ze sprzączką,tak jak w każdym innym plecakupodałem swój sposób,jak każdy zrobi to jego broszka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Kwiecień 2011 Share Napisano 12 Kwiecień 2011 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum25/fotka1124.jpgna dole mam tak samo :)co do tych troczków dusicielek" z dołu tornistra,wywaliłem je w cholerętj rozciąłem szew,zdjąłem i wrzuciłem do plecaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2213 Napisano 13 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Zrobię w piątek i wstawię zdjęcia jak zrobiłem i koledzy ocenią czy trzeba coś poprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.