poldek175 Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 W związku ze zbliżającym się sezonem turystycznym,Moja Lepsza Połowa czasami wpada na genialne pomysły.Dziś na tapecie jest lodówka samochodowa.Co za tym idzie,postawiono mi pewne wymagania co do takowego sprzętu.Powinna mieć 24l.,zasilanie oprócz 12V,również 220V,mile widziana funkcja grzania.I tu moja prośba do Was.Czy ktoś kupował taki sprzęt,jak wygląda to cenowo,serwis itp. Oglądałem dziś jedną w carrefour.Cena 159 pln,spełniała wszystkie wymagania,tylko nie wiem jak z jakością?Może ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Nie lepiej izoterma?Jak za gorąco- podkręcasz.Jak z noclegami kiepsko- kładziecie się na pace.No i dużo bagaży zmieścisz- łatwiej się spakować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Yeti,nie mogłeś się powstrzymać:-)Widziałeś toczydełko,muszę zmieścić te 24litry za fotelem:-)Miało być większe,ale żona powiedziała donośne NIE". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.