ppp.p Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2011 Panowie, wielka prośba do Was w imieniu kolegi ze Słowacji.Interesuje się on bardzo losem czechosłowackich hełmów vz.32 w Polsce, tzn. w armii, OC, straży pożarnej... We wszelkich możliwych wariantach budowy oraz malowań.Czy nie bylibyście na tyle uprzejmi i nie pochwalili się tutaj, przed nami i przed nim, zdjęciami swoich pociech"? :)Liczę na Was i wiem, że się nie zawiodę! :)PS: sprawa nie jest gardłowa, ale brak opieszalstwa będzie mile widziany... ;)PiotrekTen dział wydawał mi się najlepszy dla tego rodzaju wątku, jednak gdyby Moderator doszedł do odmiennego wniosku - do dzieła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Nie wiem czy to pomoze.W jednym z numerow 'Mundur i bron'(chyba nr 7) byl artykul o losach helmow w LWP i KBW.Wiem ze byla tam wzmianka o tych helmach w KBW i jakies zdjecia egzemplarzy.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp.p Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Dzięki! Poszperam :)Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp.p Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Pozwolę sobie raz jeden odkopać wątek ;)Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp.p Napisano 15 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2011 Dzięki. Już u niego żebrałem. Z pozytywnym skutkiem ;)Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Kwiecień 2011 Share Napisano 15 Kwiecień 2011 kiedyś trafiłem w magazynach OChttp://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=339979#546338 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp.p Napisano 17 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Dzięki!Hełm jest przemalowany, czy ta zieleń to oryginalny kolor?Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 przemalowany na potrzeby OC natomiast w środku - oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Kwiecień 2011 Share Napisano 17 Kwiecień 2011 http://myvimu.com/exhibit/15278-helm-czechoslowacki-wz-32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp.p Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Apetyczny :) Dzięki.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.