małrer Napisano 9 Kwiecień 2011 Autor Napisano 9 Kwiecień 2011 Koledzy proszę o pomoc z wyborem wykrywki.Miałem kupic minelaba severinga gt lecz cena poszła w górę i nie jest osiągalny dla mnie.więc poszę o opinie?coś podobnego do tej wykrywki.z góry mówie że nie jestem laikiem i proszę nie porównywac do proxy lub argo i ace.Interesuje mnie cena do 2tysi.może byc używkapozdrawiam.
policemayster Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 Jestem w takiej samej wytuacji jak kolega wyżej:) Zastanawiam sie nad Tesoro Cibola, ale nie wiem czy to dobry wybór.
pawcion123 Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 Jest pare sztuk Minelaba Quatro na axxxxro!to także wysokoczęstotliwościowiec!
pako151515 Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 Myśle X-terra 705 :) Dziś biegałem po polach i wałach ja X-terrą i 2 Sovery. Rezultat? Jeden sover zero konkret, drugi srebrna monetka(kiepska) i pół blaszki kriegsmarine, a ja 2 bączki kriegsmarine i duże srebro jajo na zdjęcie z grawerem :)
pawcion123 Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 Oprócz nazwy firmy to Teresa ma mało wspólnego z GT..
VanWorden Napisano 9 Kwiecień 2011 Napisano 9 Kwiecień 2011 wituś - podobny do Sovereigna jest tylko Excalibur, więc radzę Ci po prostu polować na używkę. Model nie gra roli bo wszystkie Sovereigny mają identyczne osiągi.PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.