robert_k Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 Mam problem z identyfikacją tego oto guzika, nie wiem dokładnie czy mosieżny czy miedziany, średnica ok 20 mm, brak widocznych sygnatur.Uszko niecentrycznie umieszczone, prosiłbym o jakieś informacje na jego temat pozdrawiam robert_k Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert_k Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 Dodaję jeszcze fotkę drugiej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert_k Posted April 9, 2011 Author Share Posted April 9, 2011 Nikt nie ma żadnego pomysłu? Guzik jest oczywiście płaski, jedyną ale niepotwierdzoną sugestią jest okres powstania listopadowego,będę wdzięczny za wszelkie opinie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Witam mam taki sam guzik ;)nikt naprawdę nie wie nic na jego temat? pozdrawiam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brobo Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 wygląd sugeruje okres przed 1850 rokiem...też z chęcią dowiedziałbym się co to za guzik..może ktoś ze znawców guzików coś wie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.